Defileli ve marşlı cumhuriyet kutlaması

Defileli ve marşlı cumhuriyet kutlaması

İzmir Optimum, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Gerçekleşen Sonbahar – Kış defilesinde ünlü mankenler Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç ve Şebnem Schaefer podyumda fırtınalar estirirken, ünlü Romen şarkıcı Otilia, 10.Yıl Marşı’nı seslendirdi.

Geleneksel Sonbahar-Kış kreasyonları defilesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleşti. Podyumların beğeni toplayan yıldızları Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç ve Şebnem Schaefer İzmir Optimum AVM’deki seçkin markaların Sonbahar – Kış koleksiyonlarını görücüye çıkarırken, defile sonrası Otilia kez Optimum’da seslendirdiği yeni şarkısı “Prisionera” ve muhteşem dans şovuyla nefesleri kesti.

2014 yılında yayınlanan ve dünya listelerinde hit olan 'Bilionera' şarkısı ile performansına başlayan Otilia, binlerce hayranını tek tek selamlayarak sevgi gösterisinde bulundu. Sinan Akçıl ile birlikte seslendirdiği şarkısı “Aşkla”yı İzmirli hayranları için söyleyen şarkıcı, mini konser sonrası Türk Bayraklı kostümü ile 10. Yıl Marşını İzmirli sevenleriyle hep birlikte seslendirerek İzmirli hayranlarından büyük alkış topladı.

 

Siyasetcafe.com

1509307546_toplu_g__rsel__1_.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.