Demet Akalın’dan Afrin tepkisi

Demet Akalın’dan Afrin tepkisi

Demet Akalın Afrin’e Mehmetçik’e moral ziyaretine giden ünlüler arasında olmadığı için sitem etti.

Ünlü sanatçılar Ebru Polat ve Demet Akalın sosyal medya hesabından isyan bayrağını çekti.

Ebru Polat, Mehmetçik'e destek için Hatay'a giden ünlülere "Bizi çağıran yok" diyerek isyan ederken Demet Akalın ise "Bizi arayan olmaz canım! Tekel! De" ifadelerini kullanarak hem sanat camiasına hem de hükümete sitem etti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, hafta sonu Oğulpınar Sınır Karakolu'na ziyarette bulundu. Erdoğan ile Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve askerlerle buluşmak için Hatay'a gelen çok sayıda sanatçı ve sporcu da Oğulpınar Hudut Karakolu'nda yer aldı.

Sanat ve spor camiasının güzide temsilcileriyle Hatay'daki askerleri ziyaretleri vesilesiyle karşılaşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Erdoğan, Mehmetçik'in Zeytin Dalı Harekatı'nda destan yazdığını söyledi.

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeybatısında düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı'na katılan askerlere destek vermek için Hatay'a giden sanatçı ve sporculardan oluşan heyetin bileşenlerini eleştiren şarkıcı Ebru Polat, benzeri etkinliklere hep aynı isimlerin gitmesinden şikayetçi oldu.

Twitter hesabından "Niye devlet ile olan işlerde hep aynı ekip gidiyor" sorusunu yönelten Ebru Polat, "Biz de Afrin'e gitmek, askerlerimizin yanında olmak istiyorduk... Kim var yenilerden? Kimse yok" yorumunda bulundu. Şarkıcı Demet Akalın da Ebru Polat'a destek vererek, "Bizi arayan olmaz canm! Tekel! De" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN ARADILAR

Afrin’e Mehmetçik’e moral ziyaretine giden ünlüler arasında olmadığı için sitem eden Demet Akalın, “Mehmetçik’e benim kadar destek olan yok ama beni çağırmadılar. Sitemimi Twitter’da dile getirdim. Cumhurbaşkanlığı’ndan aradılar, konuştuk” dedi.

polat.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.