Demirören Grubu’ndan flaş karar! Yaysat kapatılıyor

Demirören Grubu’ndan flaş karar! Yaysat kapatılıyor

Vatan Gazetesi’ni kapatan Demirören Medya Grubu, Yaysat’ı da kapatma kararı aldı. İşte ayrıntılar;

Medya sektöründe sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Demirören Medya Grubu’nun gazete ve dergi dağıtımı yapan Yaysat'ı kapatacağı ileri sürüldü.

Doğan Medya Grubu'nu geçtiğimiz aylarda satın alan Demirören Medya Grubu'nun Yaysat'ı kapatma kararı aldığı iddia edildi. Demirören Medya Grubu, Doğan Medya'yı satın almasının ardından, önce gazetelerdeki ve televizyonlardaki bazı isimlerle yolları ayırdı, son olarak da Vatan Gazetesi'ni kapattı.

"BU AY SON, KAPATIYORUZ"

Odatv'de yer alan habere göre; Demirören Medya Grubu, Yaysat'ı kapatma kararı aldı. Yaysat'ın kapatılacağı, çalışılan yayın kuruluşlarına "Bu ay son, kapatıyoruz" diye bildirildi.

Yaysat, 25 Mayıs 2018 tarihinden itibaren Demirören Holding iştiraki olarak Demirören Dağıtım Satış Pazarlama Matbaacılık Ödeme Aracılık ve Tahsilat Sistemleri A.Ş. ünvanı ile hizmet vermeye devam ediyor.

Türkiye'de gazete ve dergilerin dağıtımını yapan iki şirket bulunuyor. Bunlardan birisi Yaysat bir diğeri ise Turkuvaz Medya'nın sahibi olduğu Turkuvaz Dağıtım. Demirören Grubu'nun Yaysat'ı kapatmasıyla birlikte bu alanda tek söz sahibi Turkuvaz Dağıtım olacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.