Demirtaş’tan flaş çağrı: Ak Parti’ye oy verin

Demirtaş’tan flaş çağrı: Ak Parti’ye oy verin

Halkların Demokratik Partisi eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yerel seçim öncesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Selahattin Demirtaş, sosyal medya platformu Twitter’dan seçimlere ve tutukluluğuna ilişkin paylaşımlarda  bulundu ve hükümeti hedef alan ifadeler kullandı.

Avrupa  İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) tahliye kararının ardından serbest bırakılmamasına tepki gösteren Selahattin Demirtaş, AİHM’nin tahliye kararı verdiğini fakat iktidarın araya girip tahliyeyi engellediğini belirtti.

Davutoğlu, Babacan ve Şimşek'e suç duyurusu

AK PARTİ’YE OY VERİN KESİN İÇERİDESİNİZ

4 yıl içerisinde 228 tane yeni cezaevinin yapılmış olacağını dile getiren HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Hepiniz bir şekilde girersiniz içeri. Önümüzde yerel seçimler var. Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy verin, kesin içeridesiniz” ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal'dan eylem çağrısı! SARI YELEKLİLERE ÖZENDİ

KADINLARA VE GENÇLERE ADAYLIK ÇAĞRISI

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim öncesi kadınlara ve gençlere adaylık çağrısında bulunan Selahattin Demirtaş, “Demokrasiyi yerelden kurmak için gençleri, kadınları belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için adaylık başvurusu yapmaya ve görev almaya davet ediyorum. Kendinize güvenin, medeni cesaretinizi öne çıkarın, “kimse bize görev vermez” de demeyin” açıklamasında bulundu.

İşte Demirtaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımlar:

demirtas1.jpgdemirtas2-001.jpgdemirtas3.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.