Deniz Çakır ifade verdi İşte ilk açıklaması

Deniz Çakır ifade verdi İşte ilk açıklaması

İstanbul'da bir alışveriş merkezinin kafesinde başörtülü kadınlara hakaret ettiği öne sürülen oyuncu Deniz Çakır, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. İşte Çakır'ın ifadesi...

İstanbul'da bir alışveriş merkezinin kafesinde başörtülü kadınlara hakaret ettiği öne sürülen oyuncu Deniz Çakır, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

deniz-cakir-siyaset-cafe-001.jpg

Çakır, adliye çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Açıklamasında tüm suçlamaları reddeden Çakır, 'Suçlamalar benim bugüne kadar duruşuma ters' dedi.

deniz-cakir-siyastecafe.jpg

'Yapılan suçlamaları kesinlikle reddettim. Ben bugüne kadar hiç kimseyi kadın, erkek, başörtülü, başörtüsüz, hayat tarzı, cinsiyeti, dini, inancı, rengi, için ayırmadım. Tam tersine birleştirmek için sosyal projelerde bulundum. Benim her zaman bu güne kadar duruşum ve yaptığım şeyler bellidir. ' diyen Çakır, 'Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için bir sürü mücadele verdim.' dedi.

Suçlamaların duruşuna ters olduğunu ifade eden Çakır, 'Bir sanatçı bir kadını başörtülü, başörtüsüz diye ayırmaz. Benim hayatımda türbanlı, başörtülü, farklı dinden, renkten, ailemden, arkadaşlarımdan, hayranlarımdan bir sürü insan var. Bu güne kadar hepsini sarıp, sarmaladım. Hepsi beni çok severler. Şu anda da yanımdalar' ifadelerini kullandı.

deniz-cakir-siyastecafe-ifade.jpg

erdogan-siyasetcafe-001.jpg

denizcakir-siyasetcafe.jpg

deniz-005.jpg

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.