Devlet Bahçeli canlı yayında açıkladı: "İYİ Parti'nin reklamında çocuk istismarı ve FETÖ mesajı"

Devlet Bahçeli canlı yayında açıkladı: "İYİ Parti'nin reklamında çocuk istismarı ve FETÖ mesajı"

31 Mart günü düzenlenecek yerel seçimler öncesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den gündeme dair önemli açıklamalar geldi. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli, ATV ve A Haber ortak yayınında gündeme dair konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli, anket şirketlerinin kamuoyu araştırması yapmak yerine, algı oluşturmaya yönelik araştırmalar yayınladıklarını ifade etti. Seçim sonrası konuyla ilgileneceklerini söyleyen Bahçeli, kamuoyu araştırmaları için yasa teklifi vereceklerini belirtti.

“BEKA KAVRAMI BUNLARI KORKUTUYOR”

‘Beka kavramı bunları korkutuyor’ diyen Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin çalışamaz hale getirilmek istenildiğini söyledi ve ’15 Temmuz gecesi halkın iradesine dayalı bir duruşu fark edemiyorlar. Şimdi de bu duruşun karşısında Kemal Kılıçdaroğlu hangi çıkışla duracak. Bu tankın arasından geçip bir eve saklanmaya benzemez’ ifadelerini kullandı.

"ŞEHİTLERİMİZDEN HABERİ Mİ YOK?"

Devlet Bahçeli, HDP’li Sezai Temelli’nin Kürdistan açıklamasına da değinerek, ‘ PKK’nın 4 bölgeli Kürdistan hayalini bilmiyorlar mı? Şehitlerimizden haberleri mi yok, emniyet güçlerimizden haberleri mi yok? Bu sessizliğin sebebi bir görevlendirme ışığı altında Türkiye’de bir sistem değişikliğini amaçlayan çevrelerdir. Bu çevreler küresel de olabilir yurt içi de olabilir’ ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli açıklamasının devamında, ‘Kimisi Gezi Parkı, kimisi Venezuella, kimisi de Fransa’daki Sarı Yelekliler hareketine özeniyor. Anacak 15 Temmuz’u yaşamış millete bu tür kitlesel hareketler tesir etmez’ dedi.

İşte Devlet Bahçeli’nin konuşmasında öne çıkan diğer açıklamalar:

“CHP’NİN İÇİNDEKİ ATATÜRKÇÜLER BUNLARI GÖRMÜYOR MU?”

“Amerika’nın son yıllarda ‘Trump’ diye bir delisi var. Küresel gücü kontrol ediyor. CHP içindeki Atatürkçüler bunları görmüyor mu?”

“Bunlara dikkat etmek lazım, Muhalefet seçmene PKK gömleği biçemez.”

“PKK ile Kürt kökenli kardeşlerimizi aynı kefeye koymak ihanettir.”

“HDP ve Kürtçe konuşan vatandaşlarımızı PKK ile aynı kefeye koymak, hepsinin HDP seçmeni olduğunu sanmak kabul edilemez bir durumdur.”

“Güneydoğu’daki belediyelere tekrar PKK unsurlarının sızması kabul edilemez”

“PKK ve FETÖ ile ilişkileri olduğu iddia edilen kişilere karşı sessiz kalınması kabul edilemez. Tekrar iki ayaklı terörün yaratılmasına izin verilemez.”

Devlet Bahçeli Kürt kökenli vatandaşlara seslenerek, “Sizi HDP ile birlikte gösterenlere dikkat edin. HDP, PKK’nın siyasi uzantısıdır” dedi.

İYİ PARTİ’NİN REKLAMINA TEPKİ

İYİ Parti’nin çiçekli reklamını eleştiren Devlet Bahçeli, “Bunlara bu aklı kim veriyor. Bunları yutacak kimse var mı? Bu reklamda çocuk istismarı var ve başka mesajlar kullanılıyor. Geçmişi Ülkücü Camianın içinde olanlar bunun altında yatanları hisseder” dedi.

Sunucunun, reklamda FETÖ’nün Silivri’de cezaevinde yatan mahkumları için sübliminal bir mesaj olup olmadığı konusundaki sorusuna ise Bahçeli ‘Doğrudur’ cevabını verdi.

 

İşte İYİ Parti'nin sübliminal mesaj içeren reklam videosu:

TANK PALET FABRİKASININ SATILMASI

“GO HOME diyenler, Türkiye’yi “GO HOME’a çevirdiler. Türkiye’nin güçlü bir ekonomisi olmasına neden karşı çıkıyorlar. Yerli ve milli silah üretimi %68’e çıktı, bunları neden konuşmuyorlar? Tank Palet Fabrikasının ürettiği Fırtına Öbüsleri, PKK’yı mahvetti. ABD buranın kapatılmasını istiyor. Bunu neden söylemiyorlar?”

“MANSUR YAVAŞ ADAYLIKTAN ÇEKİLMELİDİR”

Mansur Yavaş hakkında çıkan sahte senet meselesiyle ilgili konuşan Devlet Bahçeli, “Yavaş’ın iki durumu var. Birincisi hukuki durumu, bunu takip ediyoruz. Ne olacağını göreceğiz. Ancak hakkında bu tür iddialar olan birinin Türkiye’nin kalbi olan Ankara’ya aday olmaması gerekir. Onun için diyoruz ki ‘Yavaş hem kendin hem de CHP için adaylıktan çekil. İkincisi ise CHP’nin Yavaş için neden bu kadar ısrarlı olduğu konusu. Kılıçdaroğlu sahte senet iddialarını bilmesine rağmen neden Yavaş hakkında bu kadar ısrar etti. Ancak bunda başka bir durum vardır. Kılıçdaroğlu Yavaş için ‘Bir Markadır’ diyor. Bu tür iddialar varken marka söz konusu olamaz” şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kitap ve TV dizileri konusunda sorulan sorulara ilginç cevaplar verdi.

"Bir dostum arkadaşım var, her hafta yeni çıkan kitaplardan getirir, satın alırım."

TV'de iki diziyi takip ediyorum diyen Bahçeli;

ATV'de yayınlanan "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ve "Bir zamanlar Çukurova" dizilerini takip ettiğini belirtti.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.