Devlet Bahçeli’den Kılıçdaroğlu açıklaması: “CHP’yi Kandil’in ana karargahı haline getirdi”

Devlet Bahçeli’den Kılıçdaroğlu açıklaması: “CHP’yi Kandil’in ana karargahı haline getirdi”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’da yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı’nın ayrılmaya, ayrışmaya prim vermeyeceğini, fitneye hoşgörü göstermeyeceğini belirtti. Bahçeli ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu için de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’da, Cam Piramit Fuar Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuştu. Antalya’nın bugün dostu sevindirdiği, düşmanı çatlattığını belirten Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Engelleri ve her türlü badireyi göğüsleyecek kadar cesur ve dirayetli olduklarını vurgulayan Bahçeli, ayrılığa prim vermeyeceklerini, fitneye hoşgörü ile yaklaşmayacaklarını söyledi. Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın dirliğe ve kardeşliğe hizmet ettiğini, bu ittifakın 82 milyon vatan evladının huzuru ve geleceği için olduğunu belirtti.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ile diğer adaylar için halkın desteğini isteyen Bahçeli, bu seçimlerin hayati derecede önemli olduğunu vurguladı.

31 MART’IN ÖNEMİ

31 Mart’taki yerel seçimlerin diğer seçimlerden bazı farklılıklarının olduğunu ifade eden Bahçeli, 15 Temmuz hain ve kanlı darbe girişiminden sonraki ilk yerel seçim olması ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümü öncesinde yapılan son yerel seçim olması nedeniyle bu seçimlerin önemli olduğunun altını çizdi.

Devlet Bahçeli, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde, halkın canını dişine taktığını, istiklaline, istikbaline ve kutlu iradesine sahip çıktığını söyledi.

"TÜRK MİLLETİ ZALİMLERE MEYDAN OKUDU"

“Ezan dinmesin, bayrak düşmesin, vatan istila ve işgal edilmesin” diye fedakar yüreklerin, zalimlere meydan okuduğunu belirten Devlet Bahçeli, Türk milletinin muazzam bir destana imza attığını, sadece asker kılığına girmiş FETÖ’cü teröristlere değil, arkalarındaki emperyalistlere karşı da direndiğini dile getirdi.

“TANKIN ÖNÜNDE EĞİLMEYEN MİLLETİN, ZİLLET ÖNÜNDE EĞİLMESİNİ BEKLEMEYİN”

Sınır dışı operasyonlardan bazılarının rahatsız olduğunu söyleyen Bahçeli, ekonomik mahvımızı planlayıp, sokakların karışmasının hedeflendiğini aktardı. 31 Mart’taki seçimlerde Cumhur İttifakı’nın zayıflayıp, tökezlemesini bu çevrelerin beklediğini söyleyen Bahçeli, ittifakın zaafa uğraması halinde, ‘bunlara gün doğacaktır. Cumhur İttifakı erirse bunların içinin yağı eriyecektir. Hedefleri budur, arayışları budur, arzuları bundan ibarettir. Tankın önünde eğilmeyen bir milletin, zilletin önünde eğilmesini beklemek tam bir şuursuzluktur, tam bir ahmaklıktır’ dedi.

“CHP SAYESİNDE KANDİL’İN HDP’YE İHTİYACI KALMADI”

Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Atatürk’ün partisi CHP’yi, HDP’nin kumanda merkezi, Kandil’in ana karargahı haline getirdiğini söyledi. Bahçeli ayrıca, Kılıçdaroğlu sayesinde Kandil’in HDP’ye ihtiyacının olmadığını belirtti.

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının devamı şu şekilde:

“DAĞDAN TEMİZLENEN HAİNLERİN ANTALYA’DAKİ OTELLERDE YUVALANMASINI MİLLİ GÜVENLİK TEHDİDİ SAYIYORUZ”

"Biz, 'Önce ülkem ve milletim' diyerek hareket ettik. Ne yapıyorsak, ne söylüyorsak, ne istiyorsak devletin ve milletin bekası içindir. Ne düşünüyorsak, neyi amaçlıyorsak dünyaya açılan penceremiz olan Antalya'nın ve Antalyalının geleceğine hizmettir. Çünkü bizim aklımızda hep Türkiye vardır, Türk milleti vardır. Aziz milletimizin sağduyusuna güveniyoruz, ona göre yürüyoruz. Her adımımızı güçlü Türkiye'nin inşası için atıyoruz. Ülkemize yönelen tehdit ve kötü emelleri görüyor, tedbirlerimizi alıyoruz. 31 Mart seçimlerinin de bu nedenle önem ihtiva ettiğini düşünüyoruz. Terörizmin ve arkasındaki alçak efendilerinin asıl maksadının Türkiye'yi bölmek olduğunu biliyoruz. Belediyelerimizin içinde hendek açılma planlarının farkındayız. Dağdan temizlenen hainlerin Antalya’daki otellere yuvalanmasını, Antalya’nın terörize edilmesini milli güvenlik tehdidi sayıyoruz. Bunlar Türkiye, Türk, ekmek, emek, alın teri düşmanıdır, helalin karşısındaki haramzadelerdir. Teröristlerin belediyelere doluşmasının Antalya için korkunç gelişmelere sebep olacağını şimdiden görüyoruz. Bu kapsamda kurtarılmış bölge planı yapanları ve topraklarımız üzerinde gözü olanları ifşa ediyoruz."

“PKK VE FETÖ’NÜN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYORLAR”

"CHP, İP, HDP, SP ve ÖDP el ele vermiş, Kandil ve Pensilvanya’nın değirmenine su taşıyorlar. Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP, 82 milyon Türk vatandaşının arasına nifak ve bölücülük virüsü saçmaya çalışıyor. CHP ise buna çanak tutuyor, virüsün yayılmasına katkı sağlıyor. HDP Kürdistan’da kazanıp, batıda AK Parti ve MHP’ye kaybettirmeyi hedefliyor. Yani PKK, cumhura, cumhuriyete ve Türk milletine mazbatalı teröristler üzerinden meydan okuyor. Şu alçaklığa bakar mısınız? Şu rezilliğe dikkat eder misiniz? Antalyalı kardeşlerim, Türkiye’de 'Kürdistan' diye bir yer olmadığını hem biliyor hem de emel sahiplerini nefretle izliyor. Peki, Kılıçdaroğlu bunu görmüyor, bilmiyor, duymuyor mu? İP yönetimi melanetin ve karanlığın farkında değil mi? Elbette farkındalar, biliyorlar, bal gibi görüyorlar. Bilerek ve isteyerek PKK’nın dümen suyuna giriyor, Kandil’in talimatlarına eşlik ediyorlar. Hem Türkiye’yi felakete sürüklemekten geri durmuyorlar hem de CHP’ye ve İP’e oy veren kardeşlerimin iradeleri üzerinden Kandil’e piyonluk yapıyorlar. Kılıçdaroğlu Atatürk’ün partisi CHP’yi, HDP’nin kumanda merkezi, Kandil’in ana karargahı haline getirmiştir. Kılıçdaroğlu varken Kandil terör şebekesinin HDP’ye ihtiyacı neredeyse kalmamıştır."

“TÜRKİYE’Yİ UÇURUMA SÜRÜKLEMEK İSTİYORLAR”

"Bu bir oyun değil midir? Bu derin bir komplo değil midir? Bu karanlık bir senaryonun parçası sayılmayacak mıdır? CHP ve İP’e oy veren kardeşlerim bu zillete nasıl göz yumacaklar? Bu vebale nasıl ortak olacaklar? Zillet kafilesi aynı kirli amaca hizmet eden siyasi partilerin bir araya gelmesiyle varlık bulmuştur. Bunların gayesi Türkiye’yi uçuruma sürüklemektir. Bunların hedefi Türkiye’nin ve Antalya’nın mahvına hizmettir. Bunların amacı kaostur, krizdir, kargaşadır, kavgadır, kutuplaşmadır, karanlıktır. HDP’nin Eş Başkanı açık açık itiraf etmiş ve CHP’nin Ankara ile İstanbul büyükşehir belediye başkan adaylarının HDP oylarıyla seçileceğini ve HDP’nin yok sayılamayacağını söylemiştir. Yani 'Seçilirseniz bu bizim sayemizde olacak ve karşılığını da alacağız' demiştir. Kılıçdaroğlu’na soruyorum, neyin karşılığında HDP’ye boyun eğdin? Hangi pazarlıkların sonucunda PKK/YPG’ye kucak açtın? HDP istediğini alamadığı takdirde planı nedir? Varmak istediği yer neresidir? Sokakları mı karıştıracaklar, yoksa belediyelerin önüne hendek mi kazacaklar?"

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN YENİ ZELANDA AÇIKLAMASINA TEPKİ

"Kılıçdaroğlu ise Yeni Zelanda’daki terörün İslam dünyasından kaynaklandığını söyleyecek kadar kontrolden çıkmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu seni huzursuz eden nedir? Batı'nın kirli ağzı ile siyaset yapacak kadar alçaltan nedir? İslam’ın güvencesi Türk milletidir. Bunu bilmiyor musun? Terör ve İslam’ın yan yana gelmesine çanak tutmak hakarettir, hıyanettir. Kılıçdaroğlu haçlıların gölgesine sığınmış, vicdanını Batı'ya ipotek ettirmiştir. Ezanımız ıslıklanır, Kılıçdaroğlu’ndan tepki gelmez. Partisinin adayları Fatiha suresi ile dalga geçer, Kılıçdaroğlu’ndan çıt çıkmaz. Zillet ortakları sözde Kürdistan’dan bahseder, Kılıçdaroğlu’ndan itiraz yükselmez. Ey Kılıçdaroğlu bunlara tepki göstermeyeceksin de neye tepki göstereceksin? Patatesi, domatesi, soğanı diline doladığın kadar ezanı, vatanı, bayrağı ne zaman sahipleneceksin?"

İlgili haberler...

secim-yasaklarindan-onceki-son-anket-iste-6-ildeki-son-durum.jpg

51994.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.