Devlete "katil" diyen Nagehan Devlet'e sığındı "Dava açacağım

Devlete "katil" diyen Nagehan Devlet'e sığındı "Dava açacağım

Devlete 'katil devlet' diyen ve tepkilere neden olan Nagehan Alçı eleştirilere yanıt verdi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın, Habertürk TV canlı yayınında Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili 'katil devlet' ifadesini kullanması tepkilere neden oldu. Alçı iddialara bugünkü köşesinden yanıt verdi. 

Alçı "Bana atılan iftiralara bugüne kadar dava açmıyordum ama artık işler zıvanadan çıktı." diyerek dava açacağını duyurdu. 

Alçı, "İftira, manipülasyon ve vandalizm ile gündemi kilitlemeye çalışarak ortamı zehirleyen, vicdan ve ahlak yoksunu faşist çevreler birkaç gündür cuma günü Habertürk TV’deki açık oturum üzerinden pespayeliğin, yalancılığın ve kafatasçılığın kitabını yazıyorlar.

Solcu ya da sağcı görünümlü faşist çevrelerin benimle ilgili hesabını biliyorum. Bu açıdan onlara kızmıyorum. Bu ülkedeki hegemonyalarının bitişini bizden biliyorlar. Hatta bu sebeple bugüne kadar büyük tolerans gösterip onların hakaretlerini ve iftiralarını dava konusu yapmadım." dedi.

Eleştirilere karşı direneceğini yazan Alçı, bundan sonra dava açacağını belirtti.

Alçı'nın yazısından ilgili bölüm şöyle;

Bu arada kendimle ilgili yeni bir karar verdim. Bana atılan iftiralara bugüne kadar dava açmıyordum ama artık işler zıvanadan çıktı.

Bir yalımızın olmadıklarını bildikleri halde olmayan yalı üzerinden ve olmayan 7 milyon dolarlık kredi üzerinden kara propaganda yapanlara da, aynı şekilde Ergenekon-Balyoz sanık eşleri soyunsun vs gibi asla söylemediğim, çok çirkin bir yalan üzerinden sosyal medyada bana iftira atanlara da, ABD’deki bir Hristiyan okulunun mezuniyet töreninde vecde gelip kusan bir kızın ben olduğumu yıllardır yaymaya çalışanlara da dava açacağım.

Maalesef gerçekleri tekrar tekrar açıklamakla bu uydurma algı operasyonları bitmiyor. Koskoca siyasi parti grup başkanvekilleri bile trollerin yalanlarını yiyor. Kim olursa olsun herkesle ilgili hukuk yoluna başvuracağım. Bu konuda avukatıma çok net talimat verdim.

Kim ne iftira atarsa dava açacağım ve bizzat takip edeceğim. Artık yeter!

  

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.