Didem Arslan Yılmaz canlı yayın kararına çok kızdı!

Didem Arslan Yılmaz canlı yayın kararına çok kızdı!

İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimlerinin iki rakip adayı Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında ortak yayın yapılması fikrini ilk ortaya atan Habertürk sunucusu Didem Arslan Yılmaz verilen karara çok kızdı.

 

23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimlerinin iki rakip adayı Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında ortak yayın yapılması fikrini ilk ortaya atan Habertürk sunucusu Didem Arslan Yılmaz, yayının Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya tarafından 16 Haziran günü yapılacak olmasını açıklanması hakkında konuştu.

Küçükkaya’ya başarılar dileyen Yılmaz’ın, 'Bu süreçte tek kazancım, dost görünen ikiyüzlüleri tanımak oldu” sözleri dikkat çekti. Yılmaz, “Meslekteki ve bu süreçteki tanıklıklarımı çok ilginç ayrıntıları yazmakta olduğum kitabımda okuyacaksınız..'açıklamasını da yaptı.

Didem Arslan Yılmaz twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

didenarslantwit.jpg

“Mesleğimin gereği 17 yıl sonra iki adayı Sayın @BY ve Sayın @ekrem_imamoglu’nu  @HaberturkTV ‘de Türkiye’nin Nabzı’na davet edip,  canlı yayında birlikte özgürce tartışmaları yönünde bir çağrım olmuştu. Böyle bir yayını başka bir kanal ve tanımadığım bir rejide yapmak istemezdim.

Bu süreçte tek kazancım,  dost görünen ikiyüzlüleri tanımak oldu. Meslekteki ve bu  süreçteki tanıklıklarımı çoook  ilginç ayrıntıları yazmakta olduğum kitabımda okuyacaksınız...

Bu yayını değerli meslektaşım @KucukkayaIsmail’nın  en iyi şekilde yöneteceğine inanıyorum, kendisine başarılar diliyorum. Başından beri söylüyorum, önemli olan demokrasimize büyük katkısı olacak bu yayının yapılacak olması.”

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.