Dilipak hepsi adına itiraf etti: Hepimiz Gülenciydik!

Dilipak hepsi adına itiraf etti: Hepimiz Gülenciydik!

Abdurrahman Dilipak çok konuşulacak ve uzun süre tartışılacak itiraflarda bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarına yakınlığıyla bilinen Yeni Akit Gazetesi’nin yazarlarından Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde dikkat çeken bir yazı kaleme aldı ve bomba itiraflarda bulundu.

Dilipak bir zamanlar FETÖ terör örgütü lideri Gülen’in yanında olduğunu ifade ederek, “Aklımızı kullanıp bu oyuna gelmemeliydik ama geldik” dedi.

Abdurrahman Dilipak bugünkü köşe yazısında yine dikkat çeken özeleştiride bulundu ve kendi mahallesindekilerin bir zamanlar "Gülenci" olduğunu "kullanıldığını" itiraf etti.

MHP adayı AK Parti'ye rest çekti: Türkiye'yi size dar ederiz

"Hepimizi kullandılar!" başlıklı bir yazı kaleme alan Dilipak, “Aaa, Gülen de, M. Şevket Eygi de Özel Harp tarafından kullanılmış! Kullanılmayan mı vardı ki! Yok, eğer “eleman” idi iseler o ayrı bir konu. Eygi “eleman” iddialarını şiddetle reddediyor. “Kullanılma”ya gelince, bir zamanlar herkesin “Gülenci “olması gibi, hepimiz komünizmle mücadelede “gönüllü” değil mi idik!. Mesela “Kalkancı”nın peşine takılanlar kimin peşine takılmış oluyorlardı. Dün kullanıldık, bugün hâlâ birileri birilerini kullanmaya devam ediyor, yarın da kullanacaklar gibi bu akılla gidersek. Bunun sağı-solu, Alevisi-Sünnisi, laiki-İslamcısı fark etmiyor. Şunu bir anlamamız gerekiyor: Birbirimize karşı kazanacak bir zaferimiz yok, ama birlikte kazanacağımız tek bir zafer var.

2019 Asgari Ücret zammı belli oldu: İşte flaş rakam

FETÖ herkesi kullanmadı mı? Gezi’de kullanılmadık mı? Soğuk savaş yıllarında aynı ülkenin çocuklarını sağ-sol diye ayırıp, birbirine kırdırdılar. Aynı silahla sağ ve sol kahvehaneleri taradılar” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

46129.jpg

 

43343.jpg

 

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.