Dilipak yine başrolde! Bakan Koca'ya adeta savaş açtı: Allaha havale ediyorum

Dilipak yine başrolde! Bakan Koca'ya adeta savaş açtı: Allaha havale ediyorum

Abdurrahman Dilipak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın haziran ayında 20 yaş üstü herkesin aşılanacağını söylemesine karşı çıktı.

Geçtiğimiz günlerde yazdığı köşe yazısında Sedat Peker'in çektiği videolara değinen ve "Dönün ve bu yanlışı başımıza bela edenlerden hesap sorun." diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef gösteren Abdurrahman Dilipak, şimdi de Sağlık Bakanlığı'na savaş açtı.

 

BAKAN KOCA'YA KARŞI ÇIKTI!

 

Uzun zamandır koronavirüs pandemisini küçümseyen ve çeşitli komplo teorileri ortaya atan Dilipak, 20 yaş üstünün haziran ayında aşılanacağının müjdesini veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya karşı çıktı.

İlgili haberi Twitter hesabından paylaşan Dilipak, "Bunu asla başaramayacaksınız. Allah korusun. Buna tevessül edenleri hukuk için direneceğim." dedi.

 

 Dilipak, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Bugünden onları Allaha havale ediyorum. Hasbunallah! "Bakanlık logosu"nu yakanıza takıp gelin. Euzubillahiminessatanizm!"

 

g-006.JPG

 

BAKAN KOCA NE DEDİ?


Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, koronavirüs salgınının seyriyle ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile gerçekleştirdiği görüşmeyi yazdı.

Koca, “Türkiye’nin aşı sorunu halloldu, bu iş bitti diyebilir misiniz?” sorusuna “Bu iş bitmiştir. Sorun çözülmüştür” yanıtını verdi. Ahmet Hakan, gelen aşıların ikinci dozunun yedeklenmesi uygulamasına da artık ihtiyaç duyulmayacağını belirtti.

“Haziranda 50 yaş üstü aşılanacak” sözünü de revize eden Bakan Koca, “Haziranda 20 yaş üstü herkes aşılanacak.” diye konuştu

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.