Dilipak yine çok sert çıktı! 'Birileri cennete, birileri de cehenneme gidecek'

Dilipak yine çok sert çıktı! 'Birileri cennete, birileri de cehenneme gidecek'

İstanbul Sözleşmesi’ni savunan AK Partili kadınları eleştiren Abdurrahman Dilipak, yine çok sert çıktı.

Abdurrahman Dilipak, İstanbul Sözleşmesi’ni savunan AK Partili kadınları eleştirdiği "AKP’nin papatyaları" başlıklı yazısı nedeniyle tepki çekmişti.

Yazının ardından AK Partili kadınlar Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını duyurmuştu.

Eleştirilerin odağındaki isim Dilipak bugünkü yazısında "Bu süreç sonunda yine Allah’ın dediği olacak ama birileri cennete, birileri de cehenneme gidecek." dedi.

Dilipak, kendisine yönelik eleştirilere "Gün doğmuş, gün batmış.." başlıklı köşe yazısında yanıt verdi. 

Dilipak yazısında, "İlahi iradeyi hesaba katmadan kurgular yapacak olursanız, hele rızayı da bir kenara bırakır ve ihtirasla arzularınızın peşine düşerseniz, o şey sizin imtihanınız olur." ifadelerine yer verdi.

Yazısında "Bu şekilde, ya kendi cennetinize sırtınızda tuğla taşıyor olacaksınız ya da kendi cehenneminize sırtınızda odun taşıyor olacaksınız. Unutmayalım ki, ameller niyetlere olduğu gibi, bazan da cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşeli olabilir."  ifadelerini kullanan Dilipak, yazısını şu sözlerle tamamladı:

 

"Yanlışlara karşı direnenlerden olacağım inşallah.Ben her halûkârda, sabredenlerden, şükredenlerden, yanlışlara karşı direnenlerden olacağım inşallah!. Allah bizi zor bir imtihana da sokabilir, işler bir şekilde yoluna da girebilir. Benim duam hep, Allah’ın bize güç vermesi ve işimizi kolaylaştırması yönünde olacak. Bu süreç sonunda yine Allah’ın dediği olacak ama birileri cennete, birileri de cehenneme gidecek. Ya Rab bizi nimet verdiklerinin yoluna ilet, gazaba uğrayanların değil. Amin. Selâm ve dua ile."

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.