Dilipak yine hedef aldı! 'Covid, AK Parti'yi bitirecek'

Dilipak yine hedef aldı! 'Covid, AK Parti'yi bitirecek'

Aşı ve PCR testi karşıtlığı ile bilinen Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Aşı ve PCR testi karşıtlığı ile bilinen ve bu konuda da bir miting yapmaya hazırlanan Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından aşı olanları, aşı ve PCR testine karşı çıkmaya davet etti.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan bir çok paylaşım yapan Dilipak, 'Vicdan sahibi Aşı olanları, aşı ve PCR dayatmasına karşı çıkmaya çağırıyorum. Zaten aşı olanların dörtte biri pişman, dörtte dörtte biri mecbur olduğu için aşı oldu. Pişmanlar zaten bizimle birlikte. Mecburduk diyenler ses verin.' dedi.

'Bu gidişle CoVID AK Partiyi yiyip bitirecek. AK Parti içindeki FETÖ'nün zihniyet ikizi AKP'liler ve AKP'nin papatyaları bu kez Aşı ve PCR üzerinden iş üzerindeler sanki! Ağacın kurdu içinde. Baltasının sapı kendinden. birileri kaçtığını sandığı şeye doğru koşuyor.' diyen Dilipak, şöyle devam etti:

'Evet zulm ile abad olunmaz. #PCRZulmuİleAbadOlunmaz Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Gözleri var görmüyorlar, kulakları var duymuyorlar, kalpleri var hissetmiyorlar.

 

'AŞI OLMAYANLARIN CESETLERİNİ YAKACAK MISINIZ?'

 

Tamam, aşısız ve PCR'siz olanların koluna pazubend takın, hoş geldin (!?) Nazi Amanyası. Aşı olmayanların cesetlerini de yakacak mısınız!

Camiye girerken Aşı, PCR kontrolü yapılacak mı? HES kodu sorulacak mı! İmamlar cemaatını camiye girerken engelleyip ihbar da edecek mi? Hutbe de okutacak mısınız? Ezanı da değiştirin bari Haydin aşıya, haydin PCR'ye diye. Haydi Cami içinde aşı köşeleri oluşturun.!?'

 

THY'NİN KARARINA DA TEPKİ GÖSTERDİ

 

Dilipak, sosyal medya hesabından 6 Eylül tarihi itibarıyla iç hat uçuşlarında koronavirüs aşısı olmayan yolculara PCR testi sunma zorunluluğu getirildiğini duyuran THY'ye de tepki gösterdi.

“Ben artık aşı ve PCR zorunluluğu olan uçaklarla uçmuyorum” diyen Dilipak, “Bu yasağı koyanları Allaha havale ediyorum. O hüküm sahibidir. Bu dünyanın bir hesabı, ahiretin de bir hesabı vardır. Zalimler için yaşasın cehennem!” ifadelerini paylaştı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.