Dilipak'ın hedefinde yine AK Parti var! 'Zalimler için yaşasın cehennem!'

Dilipak'ın hedefinde yine AK Parti var! 'Zalimler için yaşasın cehennem!'

AK Parti'li kadınlara yönelik çirkin ifadeleri nedeniyle kendisine 81 ilde dava açılan Abdurrahman Dilipak'ın hedefinde yine AK Parti var...

28 Şubat Davası’nda 14 sanık hakkındaki müebbet hapis cezası hükmünün kesinleşmesinin ardından tutuklamalar devam ediyor.

Önceki gün dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Emekli Orgeneral Çevik Bir ile dönemin Genelkurmay Harekat Başkanı Emekli Orgeneral Çetin Doğan cezaevine gönderilmişti.

Son olarak Eski MGK Genel Sekreteri emekli Orgeneral İlhan Kılıç, dönemin Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı emekli Koramiral Aydan Erol ve dönemin Genelkurmay İç Güvenlik Harekat Dairesi Başkanı emekli Tümgeneral Kenan Deniz de Silivri Cezaevi’ne gönderildi.

 

DİLİPAK HÜKÜMETİ HEDEF ALDI


Süreç devam ederken, Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'tan 28 Şubat davası hakkında ilginç açıklamalar geldi.

28 Şubat sürecinde yaşadıklarından bahseden Dilipak, "Hurşit Tolon, Çevik Bir, Çetin Doğan, Koman, Erkaya ve daha başkaları. Hepsi ile mahkemelik oldum. 7,5 yıl askeri mahkemede yargılandım. Ve sonuç, ben hapsolmadım ama onlar hapsoldu." dedi.

 

'ZALİMLER İÇİN YASASIN CEHENNEM!'


AK Parti'li kadınlara yönelik çirkin ifadeleri nedeniyle kendisine 81 ilde açılan davaları hatırlatan Dilipak çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Dilipak, "Sanıklık kariyerime AK Parti döneminde de devam ediyorum!? Hem de 81 ilde birden açılan davalarla... Gün gelir yargılayanlar da yargılanır. Birileri yarın onları ve kendilerini kurtarmak için genel afdan sözetmeye kalkışacak olsalar da, bir de ilahi adalet ve din günü var. Kul hakkı ile o divana çıkacakların vay haline. Zalimler için yaşasın cehennem." dedi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.