Dilipak'tan LGBT tanımı: 'Fuhşiyat topluluğu, fahişe ve türevleri'!

Dilipak'tan LGBT tanımı: 'Fuhşiyat topluluğu, fahişe ve türevleri'!

Abdurrahman Dilipak Babacan'la 'AK Parti'nin aslında aralarında fark olmadığını, konunun liderlik çekişmesi olduğunu vurgularken LGBT'yi tartışmalı sözlerle tanımladı.

Dilipak Yeni Akit gazetesinde bugünkü yazısında, "Aslında bugün CoVID sürecinde AK Parti, Babacan’ın çizgisine geldi. Babacan da, uluslararası sorunlarda AK Parti’nin çizgisinde ilerliyor. O zaman niye ayrı duruyorlar ki. Bunların kadroları ile AK Parti’nin bugünkü kadroları, Politika Kurulları, Bilim Kurulları çok farklı görüş ve duruş sahipleri değil. Geri 'ben' nerede olacağım kaygısı ile liderlik kaygısı kalıyor. Bunun da “dava” ile filan bir alakası yok." dedi.

Dilipak yazısında, Davutoğlu'nun partisini de eleştirirken, "AK Parti’den kopanlar DEVA ve Gelecek Partisi’ne gitmiyorlar. DEVA’yı sadra şifa olarak görmüyorlar. Çünkü onlar da Batı’nın aşısı ile bizi aşılamaya çalışıyorlar. Bu aşı sadece CoVID aşısı değil ekonomi, siyaset, KÜLTür işleri, Din, Ahlak her alanda aşılama. Bunların 'İstanbul sözleşmesi' ile bir dertleri olmadığı gibi GENDER konusunda da bir endişe duymuyorlar, din, ahlak, gelenek ve cinsiyetten bağımsız BİREY olmakla da bir dertleri yok sanki. Tabii LGBT (Türkçesi bu fuhşiyat topluluğu, fahişe ve türevleri) ile de sanki. Bunların içinde de 'FETÖ’nün zihniyet ikizi birileri var'..." diye yazdı.   

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.