Diyanet'ten 'O  gazeteleri almayın' fetvası

Diyanet'ten 'O gazeteleri almayın' fetvası

Erdoğan'ın eleştirdiği gazetelerde çıplaklık ve kadın kullanımı AKP'nin kendi medyasında tam gaz devam ediyor. Diyanet'in Alo Fetva hattına bu yayınlarla ilgili sorulan soruya ise Diyanet 'Büyük günah işliyorlar, satın almayın' yanıtını verdi.

Recep Tayyip Erdoğan'ın savunduğu en önemli argümanlar, İslam ve Müslümanlık.

Erdoğan her fırsatta 'Benim başörtülü bacım...' söylemleriyle AKP'nin muhafazakar tabanına hitap ederken, dini kavramları da sık sık kullanıyor.

‘Varsın onlar inadına dekolte inadına mini etek desinler'

Erdoğan, 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarıyla gündeme gelen TÜRGEV'in yurt açılışında "Varsın onlar inadına dekolte inadına mini etek desinler. Biz TÜRGEV'le diğer vakıflarımızla inancına kültürüne sahip gençler yetiştirmeye devam edeceğiz."demişti.

Erdoğan Gezi Direnişi sürecinde Habertürk'te katıldığı bir programda da Kadıköy vapurundan inen kadınların kıyafetlerini eleştirmişti.

ERDOĞAN'IN FRİKİK HASSASİYETİ TAPELERE DE YANSIMIŞTI

Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisi’nden Kadıköy vapurundan inenlere bakarak ‘kadınları eleştiren’ Erdoğan, gazetelerdeki fotoğraflarından da rahatsız olmuştu.

17 Aralık'ta gündeme gelen yasal dinleme kayıtlarına göre Erdoğan, 2013’te “Alo Fatih” olarak tanınan Fatih Saraç’a Habertürk’ün birinci sayfasında ABD’li ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow fotoğrafı nedeniyle ‘frikik’ uyarısı yapmıştı.

AKP'NİN MEDYASINDA İSE HER ŞEY MÜBAH

Vaiz ve Müftü Sadık Albayrak’ın oğlu Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Serhat Albayrak’ınyönettiği medya ile sair iktidar medyasında çıplaklık ve frikik tam gaz devam ediyor.

DİYANET HAVUZ MEDYASININ BU YAYINLARINA "BÜYÜK GÜNAH İŞLİYORLAR, ALMAYIN" DEDİ

Diyanet'in Alo Fetva hattına havuz medyasındaki çıplaklığın İslam dinine göre hükmünü, bunu yayınlayanların, satın alanların dini hükmünü sorduk.

Diyanet "Bu tarz yayınları yayanlar günaha giriyor ancak asıl büyük günah gazetenindir, satın almayın" açıklaması yaptı.

Editör Notu:

Yayın politikamız gereği dekolteye karşı değiliz. Kimin ne yayınladığıyla da ilgilenmiyoruz. Ama Yeni Türkiye ve dindar nesil yetiştireceğim diyen elinde Kur'an'la miting yapan birilerinin, başka yayınlara din adına müdahele ederken kendi gazetelerinde yaptıklarının nasıl bir riyakarlık olduğunu resmediyoruz.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.