Doğu Perinçek seçimin mağlubunu açıkladı!

Doğu Perinçek seçimin mağlubunu açıkladı!

31 Mart yerel seçimlere günler kala Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, seçim sonuçları hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yaklaşan seçimlerin sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Perinçek, bu milletin PKK'yla iş birliği içinde olanlara destek vermeyeceğini belirterek seçimin mağlubunu şimdiden açıkladı.

CHP İP VE SP AKLINI BAŞINA ALMASI GEREKİR

Bu seçimin bir beka meselesi olduğunu belirten Perinçek, ''Vatan güvenliği tehlike altında ve bu seçimler beka meselesine dönüştü. CHP, İP ve SP’nin aklını başına alması gerekir'' ifadelerini kullandı.

SEÇİM MAĞLUBUNU ŞİMDİDEN AÇIKLIYORUM

Bu milletin PKK'yla iş birliği içinde olanlara destek vermeyeceğini söyleyen Perinçek, ''Yerel seçimin galibini değil de mağlubunu şimdiden söyleye bilirim. Önümüzdeki süreçte kim HDP'yle PKK'yla kim iş birliği yapıyorsa şimdiden kaybetmiştir. Bu milletin HDP'yle PKK'yla iş birliği içinde olana destek olması mümkün değil. Milletimizin, Mehmetçik savaşırken Mehmetçiğe kurşun sıkanlara destek olmayı affetmesi mümkün değildir!'' dedi.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.