Doktorlar şok oldu: Anüsünden yılan balığı çıktı

Doktorlar şok oldu: Anüsünden yılan balığı çıktı

Çin'de doktorlar bir adamın anüsünden canlı bir yılan balığı çıkardı.Doktorların incelemeleri sonucunda Asya bataklık yılan balığı olduğu anlaşılan canlının, hastanın vücuduna bir şekilde sızmış olabileceği söylendi.

Hasta konu hakkında konuşmayı reddederken bunun ülkede bu yıl gerçekleşen dördüncü vaka olduğu öğrenildi.

GELDİĞİNDE SARHOŞTU

 

Çin'de gerçekleşen olayda Adı açıklanmayan adamın karın ağrısı şikayeti ile hastaneye yatırıldığı öğrenildi. Hastaneye geldiğinde oldukça sarhoş olduğu da ifade edildi. Doktorlar incelemeler sonucunda Asya bataklık yılan balığı olduğu anlaşılan canlının, hastanın vücuduna bir şekilde sızmış olabileceğini söyledi.

 

HASTA YORUM YAPMADI

 

Çin kıyılarında oldukça sık rastlanan lezzetli olduğu için sıkça tüketilen balık başarıyla çıkarılırken, doktorlar hayvanın erkeğin anüsüne bir şekilde takılmış olabileceğini söyledi. Durumdan dolayı utanmış olduğu söylenen adam ise olayın ayrıntıları hakkında yorum yapmak istemedi.

 

BU İLK DEĞİL

 

İnsanların vücudundan yılan balığı çıkması olayı ise Çin'de ilk değil. Bu yılın Nisan ayında, 49 yaşındaki bir adam da aynı şikayetle hastaneye kaldırılmıştı. Güney Çin'in Guangdong eyaletinde gerçekleşen olayda hasta, hayvanı kabızlığını iyileştirmek için anüsünden içeri ittiğini açıklamıştı.

Bundan 1 ay sonra da yine bir yılan balığı vakası yaşanmış, bu defa adamın arkadaşlarının şaka amaçlı olarak böyle bir şey yaptıkları ortaya çıkmıştı.

 

siyasetcfe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.