Ebru Yaşar oyunu açıkladı

Ebru Yaşar oyunu açıkladı

Şarkıcı Ebru Yaşar, 24 Haziran seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. İşte Sabah gazetesine konuşan Ebru Yaşar’ın açıklamaları;

Şarkıcı Ebru Yaşar, 24 Haziran seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Yaşar, "Cumhur ittifakını destekliyorum" dedi.

ebru-yasar-cumhur-ittifakini-destekliyorum-siyaset-cafe.jpg

Sabah Gazetesi’ne verdiği röportajda AKP-MHP ittifakını desteklediğini açıklayan Ebru Yaşar, şunları söyledi:

"Türkiye, 24 Haziran'da seçime gidiyor. Bir vatandaş olarak düşünceleriniz nelerdir?

“Seçim kararını duyunca hem olacağı tarihin yakınlığı nedeniyle, hem de toplumun psikolojisi açısından çok sevindim. Çünkü seçim dönemlerinin uzun olması maalesef ekonomi için hiç iyi değil. Referandumda kabul ettiğimiz cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye için hayırlı olacağını düşünüyorum. Bu nedenle de bir vatandaş, bir anne ve bir sanatçı olarak 'Cumhur ittifakını destekliyorum.

ebru-yasar-24-haziran-da-cumhur-ittifaki-siyaset-cafe.jpg

TÜRKİYE EKONOMİK AÇIDAN GÜÇLENECEK

24 Haziran seçimiyle birlikte Türkiye'nin ekonomik açıdan da daha istikrarlı bir sürece gireceğine inanıyorum. Yerli ve milli siyasetçilerden oluşan bu ittifak ile ülke olarak çok daha güzel noktalara gideceğimizi umut ediyorum.”

TÜRKİYE KENDİSİNE YAKIŞANI YAPACAKTIR

Türkiye’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, dünyada ve ülkede daha çok güçleneceğini söyleyen Ebru Yaşar, 25 Haziran'da nasıl bir Türkiye'ye uyanmak istersiniz? sorusuna şöyle yanıt verdi:

“24 Haziran'da demokrasi geleneği, halkın demokrasi inancı galip gelecektir. Türkiye kendisine yakışanı yapacaktır. Herkesin gönlünde bir aslan yatar, benim de var. Ama bir vatandaş olarak temel isteğim, ikinci tura gitmemiş bir seçim ortamına uyanmak. Tüm Türkiye'nin, seçimin tüm kurallarının yerine getirilmiş olmasının huzuruyla uyanmasını diliyorum.

ebru-yasar-24-haziran-siyaset-cafe.jpg

Hem içeride, hem de dışarda terörle mücadele edilen böyle önemli bir dönemde millet olarak birbirimize daha çok sarılmalıyız. Birbirimizin tercihlerine saygı göstermeli, milli birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Güçlü bir Türkiye için bunun çok önemli olduğuna inanıyorum."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.