EDHO ekranlara geri dönüyor! Oktay Kaynarca kadroda yok, dizinin ismi de değiştirildi

EDHO ekranlara geri dönüyor! Oktay Kaynarca kadroda yok, dizinin ismi de değiştirildi

Yedinci sezonuyla ekranlara gelmesi beklenirken ani bir şekilde final yaparak sevenlerini üzen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin yeni bölümleri BluTV'de yayınlanacak.

ATV'nin fenomen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO)'nun yedinci sezonuyla ekranlara gelmesi beklenirken ani bir final kararı alması oyuncuları ve izleyicileri şaşkına çevirmişti. Başrol Oktay Kaynarca'nın "EDHO tamamen bitti" açıklaması sonrası dizinin hayranları son derece üzülmüştü. EDHO dizisi için bugün yeni bir gelişme yaşandı.

 

SON BÖLÜM FİLM HALİNE GETİRİLECEK

 

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı ATV'nin uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz BluTV'de film olarak yayınlanacak ve telif hakları dolayısıyla ismi değişecek.

Son bölümünün montajlayarak film haline getirilecek filmin adı ise 'Son Efsane' olacak.

 

OKTAY KAYNARCA KADRODA YOK

 

Öte yandan efsane projenin dizi versiyonu şubat ayında çekilecek ve başrolde İlyas Çakırbeyli'ye hayat veren başarılı aktör Ozan Akbaba olacak.

Dizinin Hızır'ı Oktay Kaynarca hapiste, atv'nin "Okul Yolunda" dizisiyle anlaşan Yunus Emre Yıldırımer de (Alparslan Çakırbeyli) yurt dışında sürgünde gösterileceği için dizide yer almayacak.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.