'EDHO' Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak?

'EDHO' Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak?

Ekranların sevilen dizisi Eşkya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü (sezon finali) ile ekranlara geldi.

Heyecanın tavan yaptığı sezon finali bölümde; Çakırbeyliler, İlyas için Ömür’ü istemeye gidiyor. İlyas, öncesinede Behzat’la isteme olayını konuşmadığı için beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Behzat’ın somurtkan yüzü, isteksiz, rızasız halleri herkesi oldukça geriyor. Ömür’ün hamlesiyle yumuşayan Behzat, kendisini İlyas’la karşılıklı oynarken buluyor. EDHO sezon finaliyle ATV ekranlarında yer aldı.  Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali ile seyirci karşısına çıktı.

EDHO sezon finalinde; İlyas, Behzat ve adamları, Alparslan'ın yardımıyla bu felaketten de sağ salim çıkmayı başarıyor.

Fakat Zeki kaçıyor. Behzat, İlyas ve diğerleri Zeki'nin elinden kurtulmayı başarıyor. Hızır, Tahsin'in cezasını keserken, Zeki kaçmayı yine başarıyor. Zeki'nin peşine düşen Çakırbeyliler, hiç beklemediği bir darbe alıyor. Hızır'ın vurulduğu sahne seyircilerin yüreğini ağzına getirirken, yeleği olan Hızır kurtuluyor ve Selcan kıskıvrak yakalanıyor. Sıra Zeki'ye geliyor. Zeki'yi ele geçiren Hızır, son isteğini soruyor.

Çakırbeyliler'den olgunluk, tevekkül bekleyen Zeki, Hızır'ın teklifiyle harekete geçiyor. Zeki'nin ölümü Fahri'nin elerinden oluyor.

 

EDHO sezon finalinde neler yaşandı? İşte, detaylar...

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda ATV ekranlarında olacak.

EDHO yeni sezon yayın tarihi henüz açıklanmadı. EDHO'da Unutulmayacak, Efsane Sahne! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde İlyas ve Behzat'ın Ankara havasında oynadığı anlar geceye damga vurdu!  Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) Son Bölümde Neler Oldu. (Son Bölüm Özet) Hızır ölümün eşiğinde! Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır.

Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit'in hamlesi, Zeki'nin planını sekteye uğratacaktır. Tahsin'in ihanetinin ortaya çıkmasıyla asıl düşmanına bir adım daha yaklaştığını düşünen Çakırbeylileri kötü bir sürpriz beklemektedir. Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır. Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir

edho-1.jpg

. Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) Eski Bölümlerde Yaşananlar

"Adamın birisi çıkıp bizim örgüte silah sattığımızı söylüyor!"

Akif'i Altan'a teslim etmek yerine cezasını kendi elleriyle vermeyi tercih eden Hızır'ın, devlet ile arası açılmak üzeredir. Bu anlaşmazlığı fırsat bilen Zeki, masa ile Altan'ın yollarının tamamen ayrılması için iyi düşünülmüş bir plan yapar. Düşmanlarını birbirine kırdırmak için Tahsin'i de dahil ettiği planla, Façalıların deposundaki Çakırbeyli silahları çok gizli bir operasyonla örgüte satılır. Bunu öğrenen Altan'ın, Hızır'a olan güveni sarsılırken, İlyas ve Behzat'ın bir an önce üzerlerine oynanan oyunun başrolü olan Zeki'ye ulaşmaları gerekmektedir. Diğer yandan içlerindeki hainin kim olduğunu bulma görevini üstlenen Alparslan'ın, silahların hangi depodan çıktığını öğrenmesi şart olmuştur. Silahları satın alanlara ulaşmayı başaran İlyas ve yol arkadaşlarının başlarına buyruk hareket ederek girdikleri çatışmanın sonuçları ise ağır olacaktır. Zeki, yolunda giden planlarına katkıda bulunan, Çakırbeylilerin yeni hasmını da yanında tutarak gücüne güç katar. Bir belaya bulaşmak istemeyen Hızır, bu yeni ortaklığın başlarına ne gibi belalar açabileceğini fark ettiğinde ise iş işten geçmiş olacaktır. Akif'i alıkoyan ve onu Altan'a vermek istemeyen Hızır'ın devletle arası bozuluyor. Hızır'ı alt etmek için fırsat kollayan Zeki, beklemediği anda sırtına biniyor. İlyas ve Behzat kurulan kumpası ortaya çıkarmak için harekete geçer.

İlyas ve Behzat silahları satın alanları bulurken kendi aşlarına, kimseye danışmadan girdikleri çatışmanın nelere mal olacağını tahmin edemiyorlar. Zeki, İlyas, Behzat ve adamlarını öldürecek mi? Hızır yetişecek mi?  Zeki yine kozlarını masadakiler için kullanıyor. Bu defa devlet ile masadakilerin arasına nifak tohumu ekmek için yeni bir plan yapıyor. Hızır, örgüte silah temin ettiklerini söyleyen Altan'ı Ünal'a şikayet ediyor. Alparslan ve Ünal Altan'a örgüte silah teminini sağlayan kişinin Zeki olduğunu dile getiriyor.

edho-2.jpg

Altan'ın "Çözemeyen sonucuna katlanır" sözü dikkat çekerken, İlyas ve Behzat birlikte silah satışını yapan Selcan'a baskın veriyor.  Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Sürpriz Karar! Salı günlerinin fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz beklenmedik bir karara imza attı. EDHO'nun son bölümünde dizinin ünlü yönetmeni Raci Şaşmaz'ın adının yer almaması dikkat çekti. Finansal sorunlar nedeniyle ATV Şaşmaz'la yollarını ayırdı.  Kanal yönetimi, dizinin yapımcılığını Raci Şaşmaz'dan alıp ATV İç Yapımlar'a devretti. 

 

EDHO YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz sezona 25 Eylül Salı günü başlamıştı. Bu sezon için ise yalnızca “YAKINDA” açıklaması yapıldı. 

 

Siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.