Ege kıyılarına demir atmış…İzmir depreminin sorumlusu HAARP mı?

Ege kıyılarına demir atmış…İzmir depreminin sorumlusu HAARP mı?

Ege kıyılarına demir atmış…İzmir depreminin sorumlusu HAARP mı? HAARP depreme neden olabilir mi? HAARP nedir?

Özellikle İran’da ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşanan tüm depremlerin ve sismik saldırıların sorumlusu olduğu iddia edilen ABD’nin “Sismik Savaş Gemisi” nin Yunanistan açıklarından gelerek Çanakkale ile İzmir arasına demir attığı haberi Milli Gazete’de yer aldı.

Habere göre Türkiye Covid-19 salgını ile mücadeleye odaklanırken, Ege kıyılarımızda karanlık bir ABD gemisi ortaya çıktığı iddia edildi. İddia kafaları oldukça karıştırdı.

 

Milli Gazete'nin haberine göre, Dünya’nın birçok coğrafyasında yapay depremler oluşturduğu, meteorolojik hava hareketlerini doğrudan etkileyerek iklim şartlarını bozduğuna ilişkin tartışmalarla sürekli gündeme gelen Amerikan HAARP gemisinin, Çanakkale açıklarına demir atması tedirginliğe yol açtı.

İRAN’DAKİ DEPREMLER İLE YAKIN ZAMANDA GÜNDEME GELMİŞTİ

ABD’nin bu karanlık gemisinin adı en son, bu yılın Ocak ayında İran’da peş peşe gerçekleşen depremler ile gündeme gelmişti.

 

* İranlı General Kasım Süleymani suikastı sonrası, misilleme olarak Irak’ta bulunan ABD üsleri, İran tarafından vurulmuştu. Bu olayın hemen ardından İran’da nükleer santrallerin olduğu bölgede art arda depremler meydana gelmişti. Depremlerin yaşandığı dönemlerde ise geminin Hürmüz açıklarında bulunması tartışmalara neden olmuştu.

YUNANİSTAN’DA ORMAN YANGINLARI YÜZÜNDEN HAARP’İ SUÇLAMIŞTI

Yunanistan'ın, orman yangınının ardından ABD tarafından HAARP sistemi aracılığıyla meteorolojik saldırıya da uğradığı, saldırının 11 bofor kuvvetinde fırtına oluşturarak şiddetli yağmur ve sele neden olduğu iddiasında bulunulmuştu.

İZMİR DEPREMİ’NİN SORUMLUSU HAARP Mİ?

İzmir Depremi sonrasında akıllara gelen tek soru HAARP tarafından yapılmış olabilir mi oldu. Ülkeler arası yaşanan savaşlarda, deprem yaratan bir teknoloji olarak bilinen HAARP Amerika - Türkiye arasında yaşanan sorunlardan dolayı İzmir Depremi arkasında HAARP projesi olabilir yorumları yapıldı.

 

HAARP İLE DEPREM MÜMKÜN MÜ?

Pentagon'un kontrolünde ve ABD ordusunun hizmetinde olan HAARP ile yapılabilecek birçok şey olduğu biliniyor. Bu konuda da farklı görüşler mevcut. Mesela yıllar önce ünlü jeofizikçilerden Prof. Gordon J.F.MacDonald HAARP ile yapılabilecekleri şöyle sıralamıştı;

-İklimler değiştirilebilir

-Kutuplar eritilebilir veya yerinden oynatılabilir

-Ozon tabakası ile oynanabilir

Deprem yaratılabilir

-Okyanus dalgalarını kontrol edilebilir

-Dünyanın enerji alanları ile oynayarak, insan beyni kontrol altına alınabilir, radyasyon yaymayan termonükleer patlama bile yapılabilir.

Tabii bunların her biri HAARP ile ilgili sadece varsayım teorileri...

 

AKADEMİSYENLER HAARP İDDİALARINA İNANMIYOR

ABD’nin karanlık gemisi olarak adlandırılan HAARP’a yönelik tartışmalar sürerken, bazı deprem uzmanları HAARP projesini inandırıcı bulmadıklarını belirtiyor. HAARP iddialarını eleştirenlerin başında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği eski Bölüm Başkanlarından Prof. Dr. Doğan Perinçek geliyor.

Perinçek Amerikan gemisinin Ege’de bulunmasının HAARP’le alakalı olmadığını, NATO faaliyetleri kapsamında Rusya, Çin ve Kuzey Kore gibi ülkelerin füze hareketlerini izlemek için gerçekleşmiş olabileceğini söylüyor. Ankara Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği eski bölüm başkanlarından Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Başokur ise, “Bu tür komplo teorileri, emperyalistlerin sihirli güçleri olduğu ve yenilemeyeceği kanısını pekiştirmek için yine emperyalistler tarafından yayılır” sözleriyle HAARP iddialarını bilimsel bulmadığını ifade etti.

HAARP NEDİR TIKLA ÖĞREN

66787.jpg

İRANDAKİ DEPREMDE ABD PARMAĞI

 

YUNANİSTAN'DAN ŞOK İDDİA! BİZİ ABD YAKTI!

 

ABD'NİN KARANLIK GEMİSİ HAARP EGE'DE NE ARIYOR?

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum