İşte ABD'nin Kıyamet Silahı HAARP

İşte ABD'nin Kıyamet Silahı HAARP

Depremler, iklim değişiklikleri, beyin kontrolü..İşte o çok merak edilen Kıyamet Silahı Projesi HAARP

İslam'da Melhame-i Kübra olarak bilinen savaş ile Hristiyanlık ve Musevilikte Armageddon olarak bilinen, dünyanın sonunu getireceğine inanılan Büyük Savaş birçok uzmana göre çoktan başladı. Dünyada, özellikle Ortadoğu’da ve Türkiye’de yaşananlar birçok tarihçiye göre Armegeddon’un bir parçası ve düğmeye basan ülke ise Amerika Birleşik Devletleri. ABD’nin bu büyük savaş için ise çok güvendiği bir projesi var: HAARP

Özellikle İran’da yaşanan tüm saldırı ve hatta depremlerin ardında hep aynı projenin olduğunu iddia etmekte birçok uzman.

haarp-tesisleri.jpg

HAARP ANLAMI NEDİR?

HAARP’ın açılımını Türkçeye çevirecek olursak; “Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı” anlamına geliyor.

İngilizce açılımı ise : High Frequency Active Auroral Research Program) veya kısaca HAARP.

HAARP; Pentagon’un kontrolünde olmak üzere ABD Silahlı Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülen bir program. Fakat HAARP yalnız Alaska’daki büyük tesis ile sınırlı değil: Norveç (EISCAT Projesi), Spitzbergen, eski bir enstallasyon olan Fairbanks (Alaska) ve Arecibo/Puerto Rico. Ayrıca Rusya'da Nischni Nowgoorod yakınlarındaki Suro Projesi de HAARP kapsamında. Şunu da belirtmekte fayda var ki bunlar sadece buzdağının görünen yüzü, daha fazlası da olabilir mi soruları kafalarda yer almakta.

haarp-tesisleri2.jpg

HAARP PROJESİ MERKEZİ ABD’DE NEREDE?

Amerika Birleşik Devletleri uzay çalışmalarının yapıldığı iddia edilen ve çok gizli tuttuğu 51. Bölge’nin tam aksine “göz önünde olan daha az dikkat çeker” mantığı ile çok belirgin ve göz önünde olan bir mevkiide konuşlandırmış projeyi; Alaska Gakona.

Alaska’daki HAARP merkezinde şu anda, yüksek frekansta radyo sinyali yayınlayabilen toplam 180 adet anten bulunmakta. Bu antenler vasıtasıyla 3.5 megavat gücünde ve 10 MgHz boyundaki dalgalar iyonesfere gönderilebiliyor. Bunların yanı sıra, çok yüksek frekanstaki sinyallerle ilgili çalışmalarda kullanılacak bir radarın yapılması da planlanmış durumda.

haarp1.jpg

HAARP’IN FİKİR BABASI KİM?

HAARP Projesini’nin fikir babası dünyaca ünlü Sırp asıllı ABD’li bilim insanı Nicola Tesla.

haarp2.jpg

HAARP İLE NELER YAPILABİLİR?

HAARP’ın yapabilecekleri ile ilgili birçok bilim insanının teorileri var, bunlardan en bilineni ünlü jeofizikçilerden Prof. Gordon J.F.MacDonald. MacDonald’a göre HAARP ile;

-İklimler değiştirilebilir

-Kutuplar eritilebilir veya yerinden oynatılabilir

-Ozon tabakası ile oynanabilir

-Suni depremler yaratılabilir

-Okyanus dalgalarını kontrol edilebilir

-Dünyanın enerji alanları ile oynayarak, insan beyni kontrol altına alınabilir, radyasyon yaymayan termonükleer patlama bile yapılabilir.

-Uçaklar düşürülebilir

– Yeraltındaki Enerji ve Maden yataklarını ortaya çıkarabilir,
– Düşman Nükleer Füzelerinin hedeflerini saptırabilir

– Radar ve Uyduları kontrol edebilir
– Termo-Nükleer patlama oluştulabilir

-Kutupları eritebilir ve yerinden oynatabilir.

haarp3.jpg

HAARP PROJESİ ÇALIŞMALARI NE ZAMAN BAŞLADI?

Yazılı kaynaklara göre HAARP tesisleri ilk kez Nicola Tesla’nın orijinal projesi ile SSCB’de 1976 yılında Ukrayna’da faaliyete başladı. Yine kaynaklara göre 1986 yılında meydana gelen Çernobil kazasının gerçekleştiği Çernobil Nükleer Santrali, HAARP tesislerinin enerji ihtiyacını karşılamak amacı ile yapılmıştı ve HAARP sistemleri çok fazla enerjiye ihtiyaç duyduğu için Ruslar ancak bir nükleer santral ile bunu sağlama yoluna gitmişlerdi.

ABD’de ise henüz böyle bir teknoloji o zamanlar yoktu ama çalışmalar yeni yeni başlamıştı.

Birçok uzman görüşe ise Çernobil kazasını ABD planladı, böyle düşüncelere yol açan sebep ise çok açık; Çernobil’deki tesisler kazadan sonra devre dışı kalınca 1990 yılında ABD işte Alaska bölgesindeki kendi tesislerini devreye alıyor… HAARP tesisleri hızla tamamlanıyor. Ve bu tarihten sonra HAARP kelimenin tam anlamı ile tüm dünyanın başına bela oluyor.

Gelelim HAARP Projesinin sebep olduğu söylenen ve tüm dünyada yaşanan felaketlere, bunlar bir kesin tarafından komplo teorileri bir kesin tarafından da gerçekler olarak nitelendirilmekte.

haarp4.jpg

1. SURİYE’DEKİ KURAKLIK VE SONRASINDA YAŞANAN SAVAŞLAR: 2006 – 2010 arasında Suriye’de yaşanan kuraklık, Suriye’nin yaşadığı en büyük kıtlıkla sonuçlandı. Tarımı ve köy yaşantısını bitiren kuraklık yüzünden köylü ve halk perişan oldu. Kuraklığın sürmesiyle beraber, 2011 sonbaharında Suriye iç savaşı başladı. Suriye’de olduğu gibi açlık ve yokluk, halkları psikolojik savaşa sürüklemişti. Bu durumda da insanlar adalet ve para kazanma arayışı içerisinde çözümü üretecek örgütlenmeler kurmaya başladılar.

4 Kasım 2019’da ABD’nin Paris İklim Değişikliği Anlaşmasından çekilmesi bu iddiaları doğrular nitelikte. ABD bunun başvurusunu 1 Haziran 2017’de yapmıştı ancak yasal süreç 2 Kasım 2020’de sonuçlanacak.

haarp5.jpg

2. MARMARA DEPREMİ (19 Ağustos 1999): 1999 yılında yaşanan ve ülkemizi derinden etkileyen deprem öncesinde yaşanan bazı cevaplanmamış sorularla dolu olaylar gözlerin HAARP’e çevrilmesine neden oldu;

– Neden deprem günü Gölcük’de basit bir devir teslim töreninde ABD’li ve İsrail’li üst düzey komutanlar vardı?
– Neden deniz üssünde hiç bir Türk subaya giriş izni verilmeyen bir ABD deniz altısı vardı?
– Neden olay daha dünya basınına yansımamışken, İsrail’lilerin yardım çalışmalarına başlamıştı?
– Neden depremden önce denizde büyük bir ateş topu ortaya çıkmış ve Gölcük’ten Avcılar’a kadar görülmüştü?
– İstanbul’da depremden önce gökyüzü rengi neden değişmişti?
– Neden depremin 45 saniye sürdü?
– Neden depremden önce telefonların frekansları çalışmadı?

 

golcuk-depremi.jpg

Bu teoriye göre Türkiye’de böyle bir suni deprem yaratılmasının nedeni Marmara Bölgesi özellikle İstanbul’dan geçen fay hattının ABD’deki San Andreas’daki fay hattıyla ikiz denecek kadar aynı özelliklere sahip olması. San Andreas’ta meydana gelebilecek bir depremin ABD ekonomisine zarar verebileceğini bilen Pentagon, yer kabuğundaki değişimleri izleyerek daha deprem oluşmadan tektonik katmanlar arasında artan basıncı değişik noktalardan patlatıp boşaltarak, olabilecek büyük depremi küçük depremler haline dönüştürmenin yollarını buldu. Bu yöntemle uzaydan, geniş alanlarda tahribat yapabileceklerdi. Türkiye, Japonya, Endonezya ve benzeri deprem bölgelerinde sismik ağ şebekeleri kurularak bu bölgelerin tektonik verileri saniyesi saniyesine kayıt altına alındı.

haarp7.jpg

3. RUSYADAKİ AŞIRI SICAKLIK (2010)

4. ŞAİBELİ DÜŞEN UÇAKLAR: Türk savaş uçağının Suriye civarında neden, nasıl ve kim tarafından düşürüldüğü halen çözülebilmiş değil.

Peki bu teorilerin bilimsel karşılıkları var mıdır? Tek tek göz atalım;

H.A.A.R.P Deprem’i Tetikleyebilir Mi ?

Uzmanlara göre bu mümkün ve 2 şekilde gerçekleştirilebilir:

Direk olarak uygun frekanstaki elektromanyetik dalgalar yerin altına enjekte edilerek yapılabilir.

Depreme hassas bir bölgede radyasyon yaymayan belli güçte termo-nükleer patlama oluşturularak, fay hattının harekete geçirilmesi ile yapılabilir. HAARP Projesinin gelişmesine ve çalışmalarına olanak sağlayan bazı üniversite, kuruluş ve askeri kuruluşlar bulunuyor.

Üniversite olarak; the University of Alaska, Stanford University, Cornell University, University of Massachusetts, UCLA, MIT, Dartmouth University, Clemson University, Penn State University, University of Tulsa, University of Maryland, SRI International, Northwest Research Associates, Inc., and Geospace, Inc. bulunuyor.

Askeri kurumlar ise; Air Force Research Laboratory-Hava Kuvvetleri Laboratuvarı, Office of Naval Research and Naval Research Laboratory ve the Defense Advanced Research Projects Agency.

haarp6.jpg

HAARP İKLİMLERİ DEĞİŞTİREBİLİR Mİ?

Bilim insanlarına göre bu da mümkün. Bunun yolu da Kimyasal Püskürtmeler yani Chemtrails.

haarp8.jpg

KİMYASAL PÜSKÜRTMELER (CHEMTRAİLS) NEDİR?

Kimyasal ve biyolojik vücut işlevini,düşünce yetisini yok edici kimyasal biyolojik silah sınıfı maddeler içerir. Kimyasal püskürmelerin içerisinde bulunan, nano boyutta küçültülmüş ağır metaller ve karbon nano tüpler, hava’da ve atmosfer’de iletkenlik sağlar. HAARP gibi hedefi vuran cihazlara yüksek potansiyel yaratır ve verimli zemini oluşturur. Belirli hesaplamalar ile gökyüzünde kullanılan frekanslar; insanlar üzerinde iç ses gibi telkinler üretebilir, statik duruma getirebilir. Özellikle psiko-tronik alanda kullanılan bu metotlar, gizli servislerin ve medya ağının algı operasyonlarına entegreli biçimde harekete geçirilir.

Örneğin; subliminal/bilinçaltı sistemi, Azerbaycan-Ermenistan savaşında, Azerbaycan Türk’ü askerlerine karşı Rusya tarafından kullanılmıştır. Azerbaycan askerleri, Karabağ’daki dağlık bölgenin tümünün Ermeni askerleri ile dolu olduğu algısına kapılmıştır. Bunun etkilerini, akıllı ve farkındalık kapasitesi yüksek olan kişiler tahmin edebilir.

haarp-tesisleri3.jpg

HAARP İLE ZİHİN KONTROLÜ MÜMKÜN MÜ?

Kanada Dışİşleri Bakanlığı’nda eski teknoloji uzmanı olan Dr.Andrew Michrowski, ”Sovyet sinyallerinin insan beyninin dalga boyutunda yayın yaptığını tespit etmiş durumdayız. Ekim 1976’dan bu yana Sovyetler Birliği çok sayıda Tesla tarzı vericiden aşırı düşük frekanslı radyo sinyalleri yayıyor. Bu frekans dalgaları, depresif veya sinirli insanların beyin dalgalarının ritimine uyuyor. Sovyet sinyalleri insanlarda, psikolojik tepki ve savunmasızlık meydana getirecek şekildedir. Bu ELF sinyallerinin 60 Hz’lik enerji aktarım hatları tarafından emilerek tekrar yayınlanabildiği ve su boruları yoluyla evlerde, işyerlerinde etkisinin artırılabildiği keşfedilmiş bulunmaktadır.” demişti.

Dr.Andrija Puharich Eylül 1987’de katıldığı bir elektromanyetik konulu konferansta, ”1977’de Sovyetler’den gelen ELF’in tabiatını gösteren bazı ölçümler yaptım. Psikoaktif olduğunu, tespitimin de bu olduğunu, kullanılan frekanslarla beyinde salgılanan kimyasal maddeleri tanımladığını belirten bir raporu ABD Başkanı ile bütün ilgİli makamlara, hatta Kanada ve İngiltere’ye bile gönderdim. Ancak dört yıl boyunca hırpalandım. Evim yıkıldı, kurşunlandım ve öldürmeye kalktılar. Sonunda 1981’de haklı olduğumu kabul ettiler. ABD tam kapsamlı bir ELF savaşına girişti. Bütün büyük vericilerini Avustralya, Afrika ve diğer kıtalara kurdu. Şimdi işin tam içindeler ve her şey çok gizli yürütülüyor.” ifadelerini kullandı.

haarp-projesi.jpg

KAYNAK KİTAPLAR VE BELGESELLER;

HAARP Projesi hakkında yazılmış birçok kitap bulunmakta meraklıları için ama HAARP Projesini en iyi anlatan kitap başlığı ise ; “MELEKLER HAARP İLE BAŞEDEMEZSİNİZ ( Angels D’ont Play with HAARP – Dr.Nick Begich & Jeanne Manning )

Tanrı İmparatorluğu ve Türkiye - Ramazan Kurtoğlu

Kıyamet Silahı HAARP - Jerry Smith 

HAARP – Ağaçkakan Belgeseli - Woodywoodpecker and HAARP

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.