Ekrem İmamoğlu Devlet projelerine karşı propaganda yapıyor

Ekrem İmamoğlu Devlet projelerine karşı propaganda yapıyor

İBB Başkanı seçildikten sonra devamlı genel siyaset ve dış politika konularında devletin karşısında propaganda yapan Ekrem İmamoğlu'nun siyaseti tepki çekiyor.

Tartışmalı seçimlerden sonra İBB Başkanlık koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu'nun belediye hizmetleri dışında ve devletin milli politikaların karşı verdiği demeçler dikkat çekiyor. 

Bir siyasi parti genel başkanı gibi davranan İmamoğlu'nun özellikle dış politika ve terör konusunda verdiği mesajlar, "İmamaoğlu devleti karşısına aldı" yorumlarına neden oluyor.

 

S-4OO KONUSU

Türkiye'nin milli çıkarları ve güvenliği için savunma sanayisinin en önemli gereksinimi olan ve ABD'ye rağmen alımı gerçekleşen S-4OO konusunda, Ekrem İmamoğlu'nun tavrı devletin milli politikası ve savunma stratejisi ile ters düştü. İmamoğlu bu konduki fikrini de propaganda yaparak şöyle ilan etmişti.

 

S-400 MESELESİ HEPİMİZİN CANINI SIKIYOR

İmamoğlu ayrıca daha önce birçok iç işlerinde yetkisi olmayan konularda fikir yürüttüğü gibi bu seferde dış politikadaki gelişmelere değinerek, "Uluslararası meseleler hepimizin canını sıkıyor. S-400 meselesi ABD ile yaşananlar geride kalmış gibi sadece İstanbul'u konuşuyoruz. Çok daha önemli şeyleri ıskalıyoruz" şeklinde konuştu.

 

PKK'YA DESTEK VEREN BELEDİYE BAŞKANLARININ GÖREVDEN ALINMASI

FETÖ ve PKK terör örgütlerine karşı yürütülen mücadelede, PKK terör örgütüne yardım ve yataklık etmek suçlarından dolayı görevden alınana belediye başkanları ile ilgili açıklamaları da "Devlet karşıtlığı" tututmunu açıkça ortaya koymuştu.

İmamaoğlu,PKK'lı belediye başkanlarının görevden alınmasını eleştirmiş ve PKK'lı belediye başlanlarına destek mesajları yayınlamıştı.

 

KANAL İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun, Yine bir devlet projesi olan "Kanal İstanbul" için fikir beyan etmenin ötesinde karşı propaganda yaparak İBB imkanları ile ilanlar vermeye başlaması tepki çekiyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu metrolarda, Kanal İstanbul’a karşı görüntüler yayınlatarak propagandaya girişti.

Modyo TV’nin hazırladığı metrolardaki reklam ve haber kuşaklarında, Kanal İstanbul hakkında akılalmaz ifadelerin kullanıldığı görülüyor.

 

metro-siyasetcafe-001-001.jpg

 

s-400.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum