Ekrem İmamoğlu'dan Fatih Portakal'a küfür cevabı!  

Ekrem İmamoğlu'dan Fatih Portakal'a küfür cevabı!  

CHP adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu Valisi'ne ‘it’ sözleriyle hakaret ve küfür etmesine tepkisi gösteren Fatih Portakal'a "Ben ne dediğimi, ne demediğimi biliyorum" şeklinde cevap verdi.

Yeni vaatlerini anlatan CHP adayı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın üstleneceği sosyal konut projesiyle dar gelirli ailelerin, iş yerlerine ve şehir merkezlerine yakın bölgelerde 500 ila 1.000 TL arası bir kira bedeliyle oturabileceğini söyledi.

FATİH PORTAKAL'A TAVSİYEDE BULUNDU

CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na, FOX TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal'ın Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret iddiasıyla ilgili sözleri soruldu.

“İmamoğlu'nun hakaret ettiğini duydum” diyen FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın sözlerine cevap veren CHP adayı Ekrem İmamoğlu, "Ben ne dediğimi, ne demediğimi biliyorum. Medyaya tavsiyem bu konuya yönelmek yerine, projelerimizi halka anlatmaları" diyerek konu hakkında fazla açıklama yapmaktan kaçındı.

İMAMOĞLU İLE PORTAKAL ESKİ EV ARKADAŞLARI

Bilindiği gibi FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu, üniversite yıllarından ev arkadaşı olarak biliniyor. CHP adayı hem Valiye it demesi hem de gelecek hafta yapılacak olan canlı yayında rakibi Binali Yıldırım’ın soruları görmek istediği iddiası nedeniyle hem partisi hem de CHP’yi destekleyen medya ile sorun yaşamaya başladı.

İşte CHP adayı İmamoğlu’nun Fatih Portakal ile ilgili açıklaması:

NE OLMUŞTU?

FOX TV sunucusu Fatih Portakal, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun valiye hakaret ettiği görüntüleri hakkında ikinci defa açıklama yaparak Valiye it denilmesine tepki gösterdi.

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu-Giresun Havalimanı'nda, VIP giriş kapısından geçişine izin verilmeyince ortalığı bir birine kattığı görüntüler ve Vali Seddar Yavuz için "Tam bir it" demesi kamuoyunun büyük tepki görmüştü.

FOX TV sunucusu Fatih Portakal, Ordu'da yaşanan olayın ardından FOX Ana Haber'de "İmamoğlu'nun valiyle ilgili bir sözü var biz o sözü vermedik" demişti.

PORTAKAL: HAKARET ETTİĞİ CÜMLELERİ DUYDUM

Fatih Portakal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun FOX TV muhabirine Ekrem İmamoğlu'nun valiye hakaret ettiği görüntüleri yayınlamasını söylediği haberden sonra konuya ilişkin canlı yayında yeni bir açıklama yaptı.

Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi Yavuz'a "İt" dediği videoyu izlediğini belirterek, "O görüntüyü izlememiş olsaydım o cümleleri etmezdim. Hakaret ettiği cümleleri duyarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum" dedi.

İşte Fatih Portakal’dan CHP adayı İmamoğlu’na ikinci tepkisi:

FATİH PORTAKAL DAHA ÖNCE DE AYNI KONUDA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fatih Portakal, siyasetçilerin sağlam bir sinir yapısına sahip olmaları gerektiğini belirtirken, Ordu Valisine it diyen CHP adayı İmamoğlu’na şu şekilde tepki gösterdi: "Ekrem İmamoğlu o sözleri söyleyemez. Devlet hepimizin devleti, vali de hepimizin valisi. Siyasetçinin valiye böyle sözler söyleme hakkı olamaz."

Fatih Portakal'ın CHP adayına ilk tepki sözleri şöyle: "Ekrem İmamoğlu'na belden aşağı vurabilirler, sinirlerini bozacak şeyler yapabilirler, hatta devletin valisi de bu parti devlet olayında yerini alabilir ama İmamoğlu güleryüzlü, soğukkanlı davranmak tartışmayı uzatmamak zorundaydı. Halk onun güleryüzlü umut veren tarzını sevdi. Bu ikinci oldu. Alışkanlık haline getirmesin. Bana da burada sabahtan akşama hakaretler küfürler yağıyor. Ne yapayım ben de onlara mı küfredeyim." Kaynak: Fatih Portakal’dan imamoğlu’na şok “Vali” tepkisi: Söyleyemezsin!”

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.