Elçin Sangu'nun adres yalanı ortaya çıktı

Elçin Sangu'nun adres yalanı ortaya çıktı

31 Martta oy kullandığı adreste gözükmediğini iddia eden oyuncu Elçin Sangu, "Herkes adresini kontrol etsin" uyarısında bulunmuştu. Sanfur'un yalanı Nüfus Müdürlüğü'nden döndü. 

Sosyal medya hesabı olan twitterden bir paylaşım yapan ve 31 Mart seçimlerinde oy kullandığı adreste gözükmediğini iddia eden oyuncu Elçin Sangu, "Herkes adresini kontrol etsin" diye de uyarılarda bulunmuştu.  

Sangu'nun bu iddiası ve paylaşımına Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden yanıt geldi ve ünlü oyuncunun adresini kendisinin değiştirdiği belirtildi.
 
Oyuncu Elçin Sangu, sosyal medya hesabından takipçilerine yenilenecek olan ve 23 Haziran İstanbul seçimleri ile ilgili bir uyarıda bulunarak "Herkes adreslerini kontrol etsin. Mesela şu an geçen seçimde aynı adreste olmama rağmen bugün yaptığım kontrol sonucu adresimde yokum" ifadelerini kullandı.

elcintwit1.png

YALAN ÇOK GEÇMEDEN ORTAYA ÇIKTI

Sangu'nun bu paylaşımı sosyal medyada kısa süreli bir tedirginlik yaşanmasına neden oldu. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Sangu eğer gerçekten bir hata yapmadıysa yalan söylemişti. 

ADRESİNİ KENDİSİ TAŞIMIŞ 

Oyuncu Sangu'nun bu paylaşımına Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden "29.03.2019 tarihinde elektronik imza ile adres değişikliği yaptığınız anlaşılmış olup, adres kayıtlarınızda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Ayrıca adres bilgilerinizi https://adres.nvi.gov.tr üzerinden de kontrol edebilirsiniz." yanıtı geldi.

elcinnmtwit.png

CHP'Lİ İMAMOĞLU'NU KURGU KAHRAMANINA BENZETTİ 
 

Öte yandan oyuncu Elçin Sangu, 'Jedi'nin dönüşü' yazısıyla paylaştığı fotoğraf ile CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu kurgu kahramanı Jedi'ye benzetti. Sangu, Ekrem İmamoğlu’nu Star Wars filminde yer alan Jedi karakterine benzetti. 

Peki Jedi kimdir, nedir? Jedi, Yıldız Savaşları filmlerinde, barışın koruyucuları olarak adlandırılan kurgusal gruptur. Kökenleri çok eskiye dayansa da binlerce nesilden sonra Galaktik Cumhuriyet'in koruyucu ve savaşçıları haline geldiklerine inanılmaktadır. 

imamoglujedi.jpg

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.