Emine Bulut'un ailesini ziyaret eden Akşener, tacize uğrayan üyesi için neden sustu?

Emine Bulut'un ailesini ziyaret eden Akşener, tacize uğrayan üyesi için neden sustu?

Siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar Emine Bulut cinayetine karşı sesini yükseltirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de şovunu yaptı ve katledilen Emine Bulut'un ailesini ziyaret etti. 

Türkiye günlerdir Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut cinayetine ağlıyor.

Kadına şiddetin günden güne arttığı şu dönemde bir annenin "Ölmek istemiyorum" çığlıklarına tanık olan Türk halkı, o anları vicdanının en derinlerinde yaşadı.

10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek haykırdığı Emine Bulut, eski eşleri tarafından vahşice katledilen kadınlardan sadece biri olarak hafızalara kazındı.

Yaşananlar üzerine siyasi partilerden sivil toplum örgütlerine kadar kadın cinayetlerini lanetleyen pek çok açıklama yapılırken, kadınlar ülkenin pek çok yerinde sokağa çıkarak "Ölmek istemiyoruz" diye haykırdı.

AKŞENER ŞOVUNU YAPTI

Siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar Emine Bulut cinayetine karşı sesini yükseltirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de şovunu yaptı ve katledilen Emine Bulut'un ailesini ziyaret etti. 

aksener-sov-siyasetcafe77.jpg

Akşener ziyaretinde şu ifadeleri kullandı:

'Bu çok acı bir ziyaret. Aynı zamanda rahmetli Emine kardeşim gibi şiddet gören, öldürülen, dayak yiyen kadınlarımızın da gündeme gelmesi için yapılan ziyaret. Ailesi bu konuda idam cezasının gelmesi gerektiğini söylediler.Meclis’te grubu olan partilerle bu konuyu görüşeceğiz. Geride kalan 10 yaşında bir kızımız var.Onun bu travmayı atlatması için elimizden geleni yapacağız.'

aksener-sov-siyasetcafe.jpg

Akşener'in bu ziyareti şovdan başka bir şey değildi. Neden mi? 

OLAYIN ÜSTÜNÜ KAPATTI

Kadına yönelik şiddet olaylarının bir benzeri geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'de yaşandı. Ve parti Genel Başkanı Akşener nedense bu olay karşısında tek bir kelime bile etmedi.

İYİ Parti'de çalışan N.A., kendisine duygusal ilişki teklif eden ve evlenmek istediğini söyleyen İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi Ali Işıner Hamşioğlu'nun teklifini reddedince tehdit edildi.

'Benim hakkımda konuşan bir köşede ölü bulunur' diye kendisini tehdit eden ve bir ara kapısına kadar silahla gelen Hamşioğlu'ndan korunmak için mahkemeye başvurdu.

ic-resim-001.jpg

Bu olay karşısında suskun kalan Akşener'in eski eşi tarafından katledilen Emine Bulut cinayetine duyarlı davranması şov değil de nedir?

Kendi partisi içerisinde bir kadının duygusal ve fiziksel şiddete maruz kalması olayının üstünü kapatan Akşener, kadına şiddetten dem vurmaya devam ediyor.

Söz konusu şiddet olayının muhatabının üst düzey bir İyi Parti yöneticisi olduğu, konunun bizzat Meral Akşener'e iletildiğini fakat Akşener tarafından olayın üstünün örtüldüğü de bu ikiyüzlülüğün en büyük göstergesi...

İlgili haberler;

iyi-parti-siyasetcafe-006.jpg

aksener-neden.JPG

 

 

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.