Erbaş'tan din istismarına karşı seferberlik

Erbaş'tan din istismarına karşı seferberlik

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya gelen ve kampüs içinde yapılan caminin açılışına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, din istismarı ile mücadeleyi anlatan kitap bastırdıklarını söyledi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi kampüsünde yapılan cami açılışına katıldı. Öğrencilerle ‘Bilgiden Bilince’ adlı konferansta bir araya gelen Erbaş, din istismarı ile mücadele seferberliği kapsamında kitap bastırdıklarını ve dağıtımına başlanıldığını söyledi.

Mehmet Akif Ersoy’un eğitim gördüğü yerde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Erbaş, din istismarı ile mücadele seferberliği başlattıklarını açıklayarak, “Bütün illerimize ekiplerimizle bir milyon adet din istismarı ile mücadeleyi anlatan kitap bastırdık, dağıtıyoruz. Gençlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz her gönüllümüzün 10 gençlerle ilgilenmesi talimatı verdik. İmamlara pedagojik formasyon eğitimi veriyoruz. Doğumundan ölümüne kadar milletimizin yanındayız. Doğduğunda kulağına okuduğumuz ezanın namazını da öldüğünde kılıyoruz” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.