Erdoğan canlı yayında o isme teşekkür etti

Erdoğan canlı yayında o isme teşekkür etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş il Başkanları Toplantısı'nda o isme çok özel teşekkür etti. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı’nı AKPM’de savunan ve destek veren Azerbaycanlı Milletvekili Prof. Samad Seyidov’a teşekkürlerini iletti.

Azerbaycan’ın Avrupa Konseyi delegasyon başkanı Prof. Samad Seyidov, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nde, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekâtına destek vermiş, konuşmasını “Yaşasın bir millet, iki devlet” diye tamamlamıştı.

Azerbaycan'dan Afrin desteği

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Genişletilmiş il Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, Seyidov'a teşekkür etti.

Erdoğan şu açıklamaları yaptı:

"Türkiye'nin Afrin'deki operasyonu sadece terör örgütlerine, teröristlere yöneliktir. Avrupa Parlamentosu'nda hareketi istila olarak göstermek isteyenlere söylüyorum. Gidin önce, Libya'da, Ruanda'da, Mali'de arayın. Hiçbir zaman Türk milleti, müstevli olarak hareket etmemiştir. Azerbaycan vekili Seyidov kardeşime de dik duruşundan dolayı teşekkür ediyorum.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.