Erdoğan, Gül ile ipleri kopardı! 'Yazıklar olsun!'

Erdoğan, Gül ile ipleri kopardı! 'Yazıklar olsun!'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KHK tartışmalarını alevlendirdi ve Abdullah Gül’e çok ağır laflar etti. İşte haberin ayrıntıları;

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) kanadından ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Kastamonu’da partisinin il kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KHK'lere ‘muğlak’ eleştirisinde bulunan önceki cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü kast ederek, ‘Yazıklar olsun’ dedi.

AK Parti’de flaş bir istifa! Başkan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski yol arkadaşı ve bir önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasında KHK polemiği tüm hızıyla devam ediyor.

AKP genel başkanı ve cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Kastamonu il kongresinde KHK'lere "muğlak" eleştirisinde bulunan önceki cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü kast ederek, "Yazıklar olsun" diye konuştu.

Yunanistan’dan flaş karar! İltica talebini kabul etti

Erdoğan, 696 sayılı KHK'nin 121. maddesini savunarak, şunları söyledi:

"Bizi şaşırtan, bu husumet kervanına bizim dava arkadaşlarımızdan bazılarının katılması. Yazıklar olsun.”

Erdoğan KHK'yı eleştirenler 'dava arkadaşlarına' şu sözlerle yüklendi:

"Tabii üzüldüm, yapmamaları gerekirdi ama bunların ne yazıkki 16 Nisan'da da aynı kampanyaya katıldığını görüyoruz. O gün bu kampanyaya katılanlar evet demediler, hayır dediler, niye, onlar bu işleri çok iyi biliyorlar. Ya biz bir yolda beraber aynı dava arkadaşı değil miyiz, gönüldaş değil miyiz, nasıl oluyor da bir anda affedersiniz Bay Kemal'in kayığına biniyorsunuz, nasıl olur. Özellikle CHP'nin bazı milletvekilleri haysiyet çizgisinin dışına taşan sözlerle güya hükümete, ama asıl halkımıza terbiyesizlik yapmaya başladı. Milletimizi hedef alan saldırılara tahammül etmemiz mümkün olamaz. Darbe teşebbüsü tarihimizin en ahlaksız girişimiydi, bastırma tarzı ise en ilkeli en gururlu en onur verici hadisesidir. Biz böyle bir milletin evladı olmaktan şeref duyuyoruz. Yapılacak iş gayet basittir, ilgili yerlere bu görüşler iletilir, tartışılır ve gereği yapılır. Bunun yerine CHP ve birtakım terör örgütlerinin hakaret için açtıkları yoldan gitmenin adı olsa olsa fırsatçılıktır. Birilerinin zil takıp oynamasına vesile oldukları için yazıklar olsun. Onlar oynuyorsa herhalde iyi yolda değilsiniz."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.