Erdoğan Gül’ün biletini kesti! Artık partimiz ile ilgisi…

Erdoğan Gül’ün biletini kesti! Artık partimiz ile ilgisi…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında, Gül hakkında çok açık ve net konuştu. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu ve 11. Cumhurbaşkanı, eski yol arkadaşı Abdullah Gül ile ilgili sert ifadeler kullandı.

İslamcıların kavgası bitmiyor! "Erdoğan'ın kalemi kırılmıştır!” diyen Kuytul hakkında...

Erdoğan, Bahçeli’nin dün yaptığı açıklamalara teşekkür ederken, Amerika Birleşik Devleti’nin yeni darbe girişimlerinin peşinde olduğunu da açıkça söyledi. Grup Toplantısı'nda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül'ü sert sözlerle hedef aldı.

Erdoğan "Dedem Sarıkamış'ta şehit oldu" dedi ama... Kayıtlar da böyle bir isim yok!

İsim vermeden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü sert sözlerle eleştiren Erdoğan, "Eskiden partimizin çatısı altında olup da bugün dışarıda başka havalarda gezen kimsenin partimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur. Hayır kampanyası yürütenler bugün kendilerinde söz hakkı görüyor. Bu birlikteliği zedeleyenler bilsin ki artık bu kervanın samimi yolcuları değillerdir. Sadakatin aslolan bir kavram olduğunu bilerek çıktık. Bu trenden düşenler kusura bakmasın düştükleri yerde kalırlar. Bunlar AK Parti olarak milletimizle birlikte verdiğimiz hayati mücadelede en küçük desteklerini görmediğimiz, karşı saflarda silüetleri beliren kişilerdir. AK Parti'ye zarar vermek için hırslarının esiri olanların hükmünü milletimiz zaten veriyor” diye konuştu.

Erdoğan’dan flaş Bahçeli açıklaması! Akşener'e böyle yüklendi

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum