İslamcıların kavgası bitmiyor! "Erdoğan'ın kalemi kırılmıştır!” diyen Kuytul hakkında...

İslamcıların kavgası bitmiyor! "Erdoğan'ın kalemi kırılmıştır!” diyen Kuytul hakkında...

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, yaptığı ilginç açıklamalar nedeniyle Ak Parti iktidarına yakın gazete tarafından hedef gösterildi. İşte haberin ayrıntıları;

Adalet ve Kalkınma Partisi hükümetine yakınlığıyla bilinen Yeni Söz Gazetesi, bugün ki manşetinde Alparslan Kuytul’a yer verdi ve savcıları göreve davet etti.

Yeni Söz Gazetesi, Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul’u manşete taşıyarak savcıları göreve çağırdı.

Erdoğan "Dedem Sarıkamış'ta şehit oldu" dedi ama... Kayıtlar da böyle bir isim yok!

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul’un darbeden bir gün önce, yani 14 Temmuz'da paylaşılan konuşmasında "Erdoğan'ın kalemi kırılmıştır, yakında işi bitirilecektir" ifadelerini kullandığı belirtilmişti. 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişimi sırasında ise Alparslan Kuytul’un darbe yanlısı sözleri dikkat çekmişti.

Alparslan Kuytul’un bu açıklamalarının hatırlatıldığı “Sözde hoca, özde tahrikçi ajan” başlıklı manşetinde “Alparslan Kuytul isimli kim olduğu meçhul kişi, 15 Temmuz gecesi darbe şakşakçılığı yapan bir konuşma yapmıştı. Toplumun huzurunu bozucu konuşmalarını sürdüren bu karanlık kişi, milli bir destan yazan 15 Temmuz şehid ve gazileri ile direnişe katılan yiğitleri aşağılamaya devam ediyor. Millete ‘cani’ diyen, Erdoğan’ın kaleminin kırıldığını söyleyen, hoca kılığına bürünüp FETÖ ağzıyla konuşan ve örgütlenmesini halen sürdüren bu kişi ile ilgili savcıların harekete geçmesi isteniyor” ifadeleri yer aldı.

Yeni Söz gazetesinin manşetinde Alparslan Kuytul’un fotoğrafının montajla Fethullah Gülen'e benzetilmesi de dikkat çekti. 

İşte o gazete:

kuytul-gorsel.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.