Erdoğan kızı hakkında yapılan ahlaksız paylaşımlara ateş püskürdü: Peşini bırakmayacağız

Erdoğan kızı hakkında yapılan ahlaksız paylaşımlara ateş püskürdü: Peşini bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor.

Partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada kayıp olarak görülen 2020'yi inşallah bir kez daha herkesi şaşırtan bir büyüme oranıyla kapatacağız." dedi.

Bakan Albayrak'ı ve ailesini hedef alan ahlaksız paylaşıma sert tepki gösteren Erdoğan, "Bu alçakların peşini bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

 

'Toplantımızın hemen ardından Astana Süreci ile ilgili olarak, Türkiye-İran-Rusya ile bir araya geliyoruz. Bu görüşmemizi de aynı şekilde özellikle İdlib'de, Suriye'de ve bölgedeki gelişmeleri ele alacağımız görüşmeyi yapacağız. O nedenle sizlerle bir arada olamadık. 3'lü toplantıyı yapmak zorundayız.Avrupa başta olmak üzere kimi ülkelerin Türkiye'ye yönelik izlediği kısıtlama politikaları siyasidir. Bunların da üstesinden geleceğiz.

 

'HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUZ'

 

'Normalleşme takvimi ile birlikte tüm ticari faaliyetler kademeli olarak başladı. İçeride ve dışarıda kötümserlik havası estirseler de hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Haziran ayı ile ilgili ilk veriler, bu doğrultuda ümit verici gelişmelere işaret ediyor. Temmuz ile birlikte çok daha büyük bir sıçrama içine gireceğimizden şüphe duymuyoruz. Yıl sonuna ulaştığımızda kayıp olarak görülen 2020'yi herkesi şaşırtan bir büyüme oranıyla kapatacağız.'

 

'TÜRKİYE, LİBYA HALKINI ONLARIN İNSAFINA BIRAKMAYACAK'

 

Ülkemizin güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonları salgın döneminde de kesintisiz sürdürdük. Libya'nın meşru hükümetinin, ülkenin birliği, bütünlüğü için yönettiği mücadeleyi destekliyoruz. Kimi devletlerin darbecilere kol kanat germesini ibretle takip ediyoruz. Türkiye Libya halkını darbecilerin insafına bırakmayacak, uluslararası meşruiyet çerçevesinde hareket etmeyi sürdürecektir. Bazılarının hâlâ sömürgeci reflekslerinden kurtulmaması kendi ayıplarıdır.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.