Erdoğan’dan çok sert MHP uyarısı

Erdoğan’dan çok sert MHP uyarısı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, çok sert MHP uyarısında bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlarıyla gerçekleştirilen basına kapalı toplantıda konuşan Tayyip Erdoğan çok önemli açıklamalarda bulundu ve sert uyarılar yaptı.

Partililere toplantıda çok önemli uyarılarda bulunan Erdoğan, Cumhur İttifakı’na zarar verecek, açıklamalardan, yorumlardan kaçınılması gerektiğini yerel seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde yürütülmesinin gerektiğini ifade etti.

İşte Ak Parti'nin MHP'ye jest yapacağı 6 İl ve 60 ilçe

Toplantıda bazı il başkanlarının, Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaylarıyla ilgili eleştiriler yöneltmesi üzerine Erdoğan tepki gösterdi ve uyarılarda bulundu.

Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre; Başkan Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler öncesi MHP’li adaylarla ilgili gelen eleştirilere, “Adayı beğenin veya beğenmeyin, onlarla çatışmayın ve ters düşmeyin. Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı ile ilgili kesinlikle yorum yapmayın. Bu konularla ilgilenmeyin” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Belediye Başkan adayı ilçeyi karıştırdı: 44 kişi istifa etti

Öte yandan Erdoğan, partililerin kendi çalışmalarına odaklanması gerektiğini, ittifak olmayan illerde kendi adaylarına odaklanmalarının doğrul olduğu uyarısında bulundu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.