Erdoğan'dan çok sert uyarı! Geleceğimizin çalınması demektir

Erdoğan'dan çok sert uyarı! Geleceğimizin çalınması demektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gece yarısı çok önemli uyarılarda bulundu. Erdoğan gece yarısı açılış töreninde konuştu. İşte ayrıntılar;

Sarıyer Kireçburnu’nda düzenlenen balık av sezonu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Vira Bismillah’ dedi.

Erdoğan, gece yarısı balıkçı barınağında toplanan vatandaşlara ve denize açılmayı sabırsızlıkla bekleyen balıkçılara hitap etti. Konuşmasında av yasağına vurgu yapan Erdoğan, vira bismillah diyerek balık sezonunu açtı.

Öte yandan törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yetiştirilen yavru kalkan balıklarını denize bıraktı.

GELECEĞİMİZİN ÇALINMASI DEMEKTİR

Balık sezonu açılışında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Balık miktarının azalması fiyatların yükselmesine kişi başına balık tüketiminin düşmesine yol açıyor. Bilinçli avcılıkta denizlerimiz temiz tutarak karaya çıktıktan sonra saklama ve dağıtım kanallarını geliştirerek milletimizi yeniden balıkla buluşturmalıyız. Balıkların çoğalma döneminde uygulanan av yasağına mutlaka riayet etmeliyiz. Yasak dönemde avcılık sadece balıkçılarımızın değil, topyekun milletimizin geleceğinin de çalınması demektir. Hiçbir Kanun, hiçbir polisiye tedbir, sizlerin özellikle kendi aranızda kuracağınız oto kontrol sistemi kadar etkili olamaz. Cumhurbaşkanlığı olarak bakanlıklarımızla ilgili tüm kurumlarla birlikte üzerimize düşeni yapmakta kararlıyız. Balıkçılarımızı ayağa kaldıralım. Bu ülke balıkçılıkta çok daha güçlü hale gelsin istiyoruz. Bir kez daha sizlere bereketli bir balıkçılık sezonu diliyorum” diye konuştu.

siyasetcafe.com

akaryakit-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.