Erdoğan'dan flaş yerel seçim açıklamaları: 220 bin kişiye yakın markaj

Erdoğan'dan flaş yerel seçim açıklamaları: 220 bin kişiye yakın markaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere 80 gün kala dikkat çeken açıklamalar yaptı ve teşkilata uyarılarda bulundu.

Ocak ayının sonunda Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adaylarıyla yapılacak toplantıda seçim manifestosunu açıklayacaklarını ifade eden Erdoğan, aday tanıtım toplantılarını iki hafta bitireceklerini, ardından adayların seçim çalışmalarına başlayacaklarını, genel merkezin aday tanıtım rehberi de hazırladıklarını belirtti.

Türkiye demokratik hukuk devleti ilkesinden taviz vermediğini söyleyen Erdoğan, demokratik hukuk devletinin en büyük göstergesinin seçimler olduğunu, buna rağmen bazı kesimlerin kendi başarısızlarını seçimle yetkili kurumlara yükleme gayretinde oldukları kaydetti.

Erdoğan "sonunuz geldi" dedi ama...! Bu FETÖ'cüler nasıl beraat etti

İLÇE DEĞİŞTİREN 1.5 MİLYON SEÇMEN VAR

Seçmen kütükleriyle ilgili iddiaların her seçimde gündeme getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sistemden kaynaklanan sıkıntılarının asıl mağduru da AK Parti'dir. Seçmen kütüğünde olmayan üyelerimize teker teker ulaşmamız lazım. İlçe değiştiren 1,5 milyon seçmen var. Bunların 222 binden fazlası bizim üyemiz. Onları yakın markaja alacağız. Buradan taşınalım oy alalım gibi bir yanlışın içerisine AK Parti girmemelidir” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.