Erdoğan’ı desteklediğim için işsizim!

Erdoğan’ı desteklediğim için işsizim!

Kendisini "Ak Trans" olarak tanımlayan Çağla Akalın, Erdoğan'ı desteklediği için işsiz olduğunu söyledi. Ayrıntılar haberde;

Usta oyuncu Füsun Demirel’in sosyal medya hesabından kendisine oyun verilmemesine ilişkin yaptığı açıklamanın ardından, bir başka isyanda kendisini "Ak Trans" olarak tanımlayan Çağla Akalın’dan geldi.

İşsizlikten yakınan Çağla Akalın, referandumda AKP’yi desteklediğini, bu yüzden eleştirildiğini belirterek, “Kendi hemcinsim olan arkadaşım bile o zaten AKP'ci ona iş vermeyin diyebiliyorsa kimse bana demokratlıktan ve özgürlükten bahsetmesin.” dedi.

Akalın, "Füsun Demirel gibi büyük bir ustaya bunu reva görenler tam tersi sebepten aynı tutumu bana sergiliyorlar" diyerek Demirel’e destek çıktı.

AKP SEMPATİZANLIĞI YAPACAĞIM

Oda Tv’nin haberine göre Akalın’ın açıklamaları şöyle:

"Ben AKP’ye oyumu verdim dediğim için iş bulamıyorum dediğimde, Sosyal lince uğrayıp iktidara oynuyor, şimdi kapılar açılır diyen birçok kişi olmuştu. Senaryosu gönderilmiş provası alınmış günü kesinleşmiş 4 tane işim iptal edildi. Biri yada birileri son anda işime taş koyuyor, sebebi AKP yanlısı olduğum.

Bu yazının altına kendini Füsun Demirel ile bir mi tutuyorsun yine iktidara oynuyorsun diyenler, kimsenin kimseye oynadığı yok, bizler sadece rollerimizi oynamak istiyoruz. Siyasi düşüncelerimiz için ayrıştırılmadan oynamak istiyoruz.

Aç da kalsam sokaklarda da yatsam asla doğru bildiğimden şaşmayacağım, daha çok hırs yapıp başkanlık seçimleri için daha da çok AKP sempatizanlığı yapacağım. Bu olaydan çıkardığım sonuç, kimseye yalakalık yapmadan yaşamanın bedelini bu şekilde ödemek olduğunu öğrenmek oldu. Füsun Demirel, Allah yardımcın olsun ablacım..."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.