Erdoğan'ın hocası Cübbeli'ye fena saydırdı

Erdoğan'ın hocası Cübbeli'ye fena saydırdı

Erdoğan’ın hocası Ömer Öztürk, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’yü hedef aldı ve çok sert ifadelerle eleştirdi. İşte haberin ayrıntıları;

Ömer Öztürk’ün hedefinde bu sefer Cübbeli Ahmet vardı. Ömer Öztürk, Cübbeli Ahmet Hoca'nın İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’na ilişkin anlattıklarına tepki gösterdi.

Cübbeli’nin Mahmut Ustaosmanoğlu’na ilişkin "Birisi gördü zuhuratta Azrail geldi efendi hazretlerine, çok sene oldu 15 sene. Efendim alacak (Canını almayı kastediyor). Efendi hazretleri böyle yaptı; ‘Ben şimdi gelmek istemiyorum" sözlerine Erdoğan’ın hocası Ömer Öztürk, “Hiçbir Peygambere sorulmayan senin şeyhin kim de ona sorulacak. Böyle bir şey yok İslam’da” ifadelerini kullandı.

Ömer Öztürk isim vermeden, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’na ilişkin yaptığı konuşma nedeniyle çok sert eleştirdi.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın yaptığı bir konuşmada Mahmut Ustaosmanoğlu’nun çok ağır hastalık geçirdiğini ancak sağlığının iyi olduğunu ifade ederek şöyle demişti:

"BEN ŞİMDİ GELMEK İSTEMİYORUM"

“Birisi gördü zuhuratta Azrail geldi efendi hazretlerine, çok sene oldu 15 sene. Efendim alacak(Canını almayı kastediyor). Efendi hazretleri böyle yaptı; ‘Ben şimdi gelmek istemiyorum.’ Olur mu bu, olur. Çünkü hadiste diyor ki; her peygambere ne verildi, muayyenlik verildi. Ne demek ister gel, ister kal. Velilere de böyle denildi bütün evliyanın ittifakı var.”

"SENİN ŞEYHİN KİM DE ONA SORULACAK"

Ömer Öztürk, “Bir tarikatın en ileri gelen adamlarından birisi. ‘Azrail geldi’ diyor bizim şeyhimize, ‘git git benim işim var bu dünyada dedi’ diyor. ’15 sene oldu hala üstadımız hayatta’ diyor” ifadeleriyle Cübbeli Ahmet’e gönderme yaptı. Azrail’in yalnızca İslam Peygamberi Hz. Muhammed’e “canını alabilir miyim” diye sorduğunu söyleyen Ömer Öztürk, Cübbeli’ye sert çıkarak, “Hiçbir Peygambere sorulmayan senin şeyhin kim de ona sorulacak. Böyle bir şey yok İslam’da” ifadelerini kullandı.

Ömer Öztürk’ün konuşmasının ilgili bölümü şöyle:

“Bir tarikatın en ileri gelen adamlarından birisi. ‘Azrail geldi’ diyor bizim şeyhimize, ‘git git benim işim var bu dünyada dedi’ diyor. ’15 sene oldu hala üstadımız hayatta’ diyor. Allah kitabında buyuruyor ki o melekler ancak benim emrimle iş görürler diyor. Ve bana hiçbir şekilde asi olmazlar diyor. S.A.V efendimizin son hastalığı 17 gün sürdü. 17 günün sonunda Cebrail geldi dedi ki; Ya Resulallah Cenab-ı Hakkın sana selamı var. Melek-ül-mevt (Azrail) geldi dışarıda bekliyor. İzniniz olursa emri hakkı yapacak. Orada Cebrail’in söylediği söz; ‘Ya Resulallah Adem’den beri, bugün sana gelinceye kadar Allah bu suali kimseye sordurmadı’ diyor. Yani Azrail hiç kimseye vazifeyi ifa edebilirim diye sormadı. Bir tek sana soruyor. Yahu hiçbir Peygambere sorulmayan senin şeyhin kim de ona sorulacak. Böyle bir şey yok İslam’da."

siyasetcafe.com

dolar-ve-erdogan-003.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.