Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er ile TRT spikeri Ersoy Dede birbirine girdi

Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er ile TRT spikeri Ersoy Dede birbirine girdi

Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er ile TRT ana haber spikeri Ersoy Dede sosyal medya üzerinden tartıştılar. Er, Veyis Ateş'ten sonra sıranın Ersoy Dede'ye geldiğini belirterek istifa etmesini istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni ve SüperHaber’in imtiyaz sahibi Cengiz Er’den Veyis Ateş’in Halk TV’de katıldığı canlı yayın sonrasında yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Er, TRT ana haber spikeri Ersoy Dede'yi hedef alarak istifa etmesini istedi.

Cengiz Er Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Veyis Ateş’in yaşananların arından ekranlardan çekileceğini dile getirerek, TRT Ana Haber spikeri Ersoy Dede’nin adını verdi.

Cengiz Er paylaşımında “Veyis Ateş kaybetti ve bir süreliğine de olsa ekranlardan çekildiğini açıklamış oldu. Diğerleri de bir an önce aynı şeyi yapmalıdır. Öncelik sırasını da hem Sedat Peker’e övgüler düzen, hem de SBK’nın PR’ını yapan Ersoy Dede’ye veriyorum. TRT Ana Haber’den hemen çekilmelidir” dedi.

 

cengiz-er-twit.JPG

 

ERSOY DEDE'DEN SERT CEVAP

Ersoy Dede, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cengiz Er'e sert cevap verdi.

İşte Dede'nin o sözleri:

 

Cengiz Er denilen haysiyet cellatıyla yargı önünde hesaplaşacağız. 1) Bir insanın hem saygınlığına gölge düşürmek, hem de ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı. Senin bu kadar imkana rağmen kaybetmiş olman benim suçum değil.

2) sen bunca imkana rağmen, bir çok meslektaşından 1-0 önde başlamış olmana rağmen kaybetmişsin.. Bense lise öğrencisiyken Zonguldak’ta başladığım gazetecilik macerasında, ömrüm boyunca tırnaklarımla kazıya kazıya gelmişim. Senin derdinin ne olduğunu biliyorum, ilacın bende değil.

 

 

ersoy-dede-003.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.