Erdoğan'ın meclis konuşmasından sonra iki Sabah yazarı da aynı yazıyı yazdı: Hastaneye yatırılmalıdır!

Erdoğan'ın meclis konuşmasından sonra iki Sabah yazarı da aynı yazıyı yazdı: Hastaneye yatırılmalıdır!

Hükümete yakın gazetelerden Sabah'ın iki ünlü köşe yazarı birbirine benzer yazılarla Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Bugün, ‘CHP Genel Başkanı artık tıp ilminin ve psikiyatrinin konusudur’ başlıklı yazı yazan Mehmet Barlas'ın sütun komşusu Engin Ardıç da 'Kılıçdaroğlu hastaneye yatırılmalıdır' başlıklı yazı yazdı.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP muhalefetini yalancılıkla suçladığına defalarca tanık olduk. Ancak bu suçlamaların karşı tarafta hiçbir etki yapmaması ve yalancılığın seçilmiş bir siyaset mesleği haline dönüşmesi, Türk demokrasisi açısından yaklaşmakta olan büyük bir krizin işareti olabilir." diye yazan Mehmet Barlas "Bu kadar açık suçlamalar, sonunda mutlaka yargıya da taşınacaktır." diyerek Erdoğan'ın dünkü meclis konuşmasından parçalar aktardı.

Aynı gazeteden Engin Ardıç da Kılıçdaroğlu' hakkında, "Verdiği semptomlar artık siyasi yalancılık düzeyini aştı, kişilik bozukluğu belirtileri göstermeye başladı... Yalancı ve pişkin olduğunu herkes biliyordu, o da parti içi dokunulmazlık zırhına bürünüp yerli yersiz sallıyordu. Nasıl olsa diktatördü.... Fakat artık klinik vaka şeklini aldı. Yalanlar artık yurt dışından doktoralı yirmi bin gencin çalışacağı ambalaj sanayii kenti kadar şirin değil." diye yazdı.

Erdoğan dünkü konuşmasında Kılıçdaroğlu'nu "CHP Genel Başkanı artık tıp ilminin, psikiyatrinin konusudur. Hakikat ile bağını bu derece koparmış insana doktorlar herhalde bir teşhis koyacaktır. Bize düşen 'Allah şifa versin' demektir." diye suçlamıştı.

Bugün Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırılmasını isteyen fezlekenin TBMM gündemine gelmesi ve bu söylenen yazılan çizilenler Kılıçdaroğlu hakkında hükümetin bir planı olduğu söylentilerine neden oldu.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.