Erdoğan’ın ‘Portakal-Mandalina’ sözlerine Fatih Portakal ne dedi?

Erdoğan’ın ‘Portakal-Mandalina’ sözlerine Fatih Portakal ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Konya’da toplu açılış törenine katıldı ve burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.

Konya’da Fox TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal’ı hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında vatandaşları sokağa çağıran Fatih Portakal hakkında “Birileri çıkmış Portakal mıdır, Mandalina mıdır sokağa çağırıyor. Haddini bil” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan’ın bu açıklamalarına Fatih Portakal’ın ne cevap vereceği merak konusu olmuştu.

MHP’nin adaylıktan çektiği Ümmet Akın sessizliğini bozdu

Fox TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına Fox TV ekranlarından cevap verdi ve dikkat çeken ifadeler kullandı.

Ayşen Gruda'yı kaybettik

İşte Fatih Portakal’ın canlı yayında Erdoğan’ın açıklamalarına verdiği cevap:

“Acaba ne diyecek Fatih? Veya bugün kendisiyle ilgili söylenenlere cevap vermeyi düşünüyor mu düşünmüyor mu? Hayır. Kesinlikle. Bakın öyle bir şey duymak için ekran başına oturuyorsanız, ne bugün duyarsınız ne de yarın duyacaksınız. Sadece ve sadece biz burada Türkiye’nin gerçek haberlerini paylaşıyoruz. Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntıları anlatan ve yetkililerin önlem alabilmesi için harekete geçmelerini sağlayacak haberlerini paylaşıyoruz sizinle. Türkiye’nin gerçek haberlerini paylaşıyoruz. Çünkü gerçekten büyük sorunlarımız var. İçeride büyük sorunlarımız var. Hemen sınırın dibinde, aşağısında, kenarında sorunlarımız var. Bir bütünlük oluşturmak gerekirken, sağ duyuyla yaklaşmak, milli birlikten bahsetmek gereken bugünlerde biz Türkiye’nin hem içindeki hem de ekonomisindeki sıkıntıları sizinle paylaşmak istiyoruz."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.