MHP’nin adaylıktan çektiği Ümmet Akın sessizliğini bozdu

MHP’nin adaylıktan çektiği Ümmet Akın sessizliğini bozdu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaylıktan çektiği Ümmet Akın sessizliğini bozdu ve flaş açıklamalarda bulundu.

MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından çekilen Ümmet Akın, alınan karara ilişkin ilk açıklamasını yaptı.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Aydın’da Ak Parti’nin adayını destekleme kararı alan MHP’de hareketli günler yaşanıyor.

Devlet Bahçeli’nin talimatının ardından Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından çekilen Ümmet Akın, yaptığı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi’nin fedakarlıkların partisi olduğunu, ittifak için verilen bu karara saygı duyduğunu belirtti.

Ünlü anketçi Adil Gür İstanbul'un kazananını açıkladı

Yerel seçimlere 2.5 yıldır hazırlandıklarını söyleyen Ümmet Akın, bu doğrultuda köyleri, mahalleleri gezdiklerini, halkın sıkıntılarını dinlediklerini, onlarla dertlendiklerin ve buna göre proje ürettiklerini ifade etti.

9 Ekim’de ise Devlet Bahçeli’nin talimatı ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildiğini ve çalışmalarına hız verdiklerini, seçimi kazanacak duruma geldiklerini, bugün gelinen noktada ise Bahçeli’nin talimatıyla görevden çekildiğini belirtti.

‘MHP fedakârlıkların partisidir’ diyen Ümmet Akın, “Milliyetçi Hareket Partisi önce partim değil önce ülkem ve milletim diyen bir partidir. Bende bu kültürün yetiştirdiği bir evlat olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın takdirlerinin vatan ve milletin menfaatleri için olduğunu bilir ve benim şahsım için de vermiş oldukları bu kararı saygı ve sadakatle karşıladığımı kamuoyuna arz ederim” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.