Erkek Arkadaşıma ne hediye alabilirim?

Erkek Arkadaşıma ne hediye alabilirim?

Erkek arkadaşınıza özel günlerinizde ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız bu haber tam size göre!

Filmlerde görüp her zaman olasılığını sorguladığınız o derin aşkı, şimdi yaşıyor ve artık anlıyorsunuz. Zaten aşkın, fantastik bir duygu olmadığını kim söyledi ki? Yaşayana kadar herkes için farklı nitelendirilir aşk. Fakat şunu biliyoruz, sevgilinizin doğum günü hediyesi olağanüstü olsun diye size sabahlara dek araştırmalar yaptıracak kadar güçlü.

Sürprizi etkili kılmanın en basit yolu, bildiğiniz yoldan sapıp bodo’nun göz kamaştıran deneyim hediyesi sokağını bulmak. Tüm bu deneyimlerin bir arada ve hediye olarak satın alınabiliyor olmasının şaşkınlığını, atlatır atlatmaz araştırmaya başlayabilirsiniz.

Seni seviyorum’a eklenecek en güzel sevgiliye doğum günü hediyesi bodo’nun duygu seli yaşatan deneyim sürprizleri! İstanbul’un en popüler aktivite hizmetlerinden tutun, eğitimi eğlenceyle harmanlayan modern zaman kurslarına kadar, burada daha neler var! Anlaşmalı firmalarla ortak çalışmalar sürdüren, online mağaza bodo’dan, dilediğiniz deneyimi seçip muhteşem sunumuyla sevgilinize hediye edebilirsiniz. Ayrıca her bütçeye uygun şaşırtıcı sürprizler var!

 

Erkek arkadaşıma resimli hediye kutusu

 

Hepimizin bildiği klasik hareketlerden biri, sevgiliye verilen hediye kutularına geçmiş zamandan fotoğraflar yerleştirmek. ‘’Nasıl yani gelecekten fotoğraf mı çekeceğiz?’’ Dediğinizi duyar gibiyiz. Hayır siz çekmeyeceksiniz, bodo sizin için bunları çoktan hazırladı. ‘’Romantik Yat Gezisi’’ veya ‘’İki Kişi için Macaron Yapım Dersi’’ gibi iki çok özel bodo deneyiminden birini almak istediğinizde, kutulu sunumlarda, birlikte yaşayacağınız o tatlı anları özetleyecek resimli hediye kartları yerleştirilir.

Bulunulacak yattan ya da atölyeden, bodo ekibi tarafından çekilen fotoğraflar, geçmişe özlemden ziyade geleceğe heyecan duymanızı sağlıyor. İnsanın hediyeden maksimum mutluluk alması için bodo, öncesinde şık ve beklenmedik bir sunumla kişiye hediye alma hazzı yaşatıyor sonrasında ise harika vakit geçireceğini bildiği bir ana heyecanla hazırlanmasını.

Bitmiyor, randevu günü geldiğinde kişi sürprizinin tadını çıkarıyor. Yetmiyor her biri deneyim niteliğinde olan sürprizlerden edindiği kazanımlarından günlük hayatta faydalanabiliyor.

 

Erkek arkadaşa sürpriz hediye tavsiyeleri

 

Sizin için yapması kolay olan bir şey, belki de onun hayalini gerçekleştirmek olacak. bodo ile bir deneyin! Hayranlıkla izlediğiniz o atlayışların baş kahramanları bu kez siz olun: ‘’İki Kişi için Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’. Pozitif duyguların güçlenip negatiflerin uçup gideceği o romantik deneyimler; ‘’İki Kişi için Kumsalda At Binme’’, ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’, ‘’İki Kişi için Asya Yakasında Deep Tissue Asya Masajı’’.

Hediyenin kişisel olmasını isterseniz erkeklerin genel ilgi alanlarından olan; ‘’Enduro Sürüşü’’, ‘’Klasik Masaj’’, ‘’İleri Atış Teknikleri Eğitimi’’ gibi birbirinden etkileyici deneyimleri gözden geçirmenizi öneririz. Sevginizin kıymetini ancak, birbirinizin mutluluğu ile ölçtüğünüzü ifade eden bodo’nun etkileyici hediyelerini, sevgilinizle buluşturmanın tam zamanı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.