Eşsiz Tatil Deneyimi: Belek Otelleri ve Liberty Hotels Lykia

Eşsiz Tatil Deneyimi: Belek Otelleri ve Liberty Hotels Lykia

Bütün yıl yorulmuş, iş stresinden ve şehrin kalabalığından uzaklaşmak isteyip, tatil yapmak için yaz ayını sabırsızlıkla bekleyenler, tatilde gidecekleri yerleri araştırmaya başlamıştır.

Hepimizin en iyi bildiği tatil beldeleri arasında bulunan, yerli ve yabancı turistlere kapılarını açan yerler arasında Ege ve Akdeniz bölgesi bulunur. Bu sebeple her yaz tatilini sakin geçirmek ve kafa dinlemek isteyenler için Türkiye’nin en sakin tatil kasabaları olan Akdeniz ve Ege sahilleri tercih edebilirsiniz.

Türkiye’nin dört bir yanı, saklı kalmış cennetle dolu ve keşfedilmemiş yerlerin verdiği muhteşem his, paha biçilemez bir durumdadır. Akdeniz ve Ege’nin el değmemiş doğası ve büyüleyen tatil kasabası, kalabalık ve gürültüden uzaklaşmak isteyen kişiler için ideal bir tatili yerleri arasındadır. 

Sessiz ve sakin atmosferi ile herkes tarafından ilgi gören Akdeniz ve Ege kasabaları, sıcakkanlı insanları ile meşhur bir yerdir. Yeşilin ve mavinin en güzel tonlarının birlikteliğini gözler önüne seren ve plajlarına ev sahipliği yapan Ege ve Akdeniz sahil kıyıları, deniz ürünleri bakımından oldukça zengin bir mutfağa sahiptir. Türkiye’nin sakin şehirleri arasında bulunan Belek ilçesi ve Muğla ili, kültür ve turizm bakımından oldukça korunaklı bir bölgedir. Gündüz masmavi denizi, gece ise eğlenceli mekanları ile vakit geçirebileceğiniz yerler arasındadır. Çam ormanları ile çevrelenmiş muhteşem bir doğaya sahip olan bu yerler, yağmur ormanlarının hemen yanı başında huzuru hissetmenize yardımcı olur. 

Muğla ve Fethiye yolundan geçerken sizi selamlayan eşsiz güzelliğe sahip berrak denizi ve yeşilin her tonunu barındıran çam ormanları ile gören kişileri kendine hayran bırakan büyüleyici güzelliğe sahip olan koyları ile meşhurdur. Kalabalık ve gürültüden bunalan kişileri, sessizliği ve sakinliği ile kendine hayran bırakan Muğla deniz, kum ve güneş üçlüsü ile gezilip görülmesi gereken yerler arasındadır. Deniz denilince akla ilk gelen yerler arasında Antalya ve Muğla gelir. Yaz aylarının en sıcak günlerinde bu iller oldukça kalabalıktır. Sakin bir şekilde tatil yapmak isteyen kişiler Antalya ilinin Belek ilçesini tercih edebilirler. Sahil boyunca olan Belek otelleri konaklama açısından oldukça uygun bir bölgede bulunur. 

Derin mavilikleri ile uçsuz bucaksız yeşilliklere sahip olan Akdeniz kıyılarında sessiz ve sakin olan tatil kasabalarını tercih edebilirsiniz. El değmemiş doğası ve ışıl ışıl parlayan deniziyle, tatilin kapılarını her yaz turistlere ve Türkiye içinden gelen ziyaretçilerine açmaktadır. 

 

Belek Otelleri

 

Antalya ilinin Serik ilçesine bağlı olan ve bir mahalle konumunda olan Belek, Antalya ilinin en popüler tatil beldeleri arasında bulunur. Aksu Nehrinin Akdeniz’e döküldüğü yerde bulunan ve doğanın mucizelerine şahit olabileceğiniz konumda olan Belek, kumsalları ve berrak denizi ile aynı zamanda eğlence mekanları ile beraber ziyaretçilerini harika bir tatil deneyimi yaşatır. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkarmak için sessiz bir yerde konaklamak için belek otelleri arasından size uygun olan otelleri tercih edebilirsiniz. 

Belek ilçesinde her şey dahil oteller arasında kendinize en uygun olan plaj alanları, havuzları, konforlu odaları ve Türk mutfaklarının lezzetlerini şık sofralarla buluşturan restoranlarına sahip olan otelleri tercih edebilirsiniz. Eğlence mekanları ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmaya imkan sağlayan hizmetlerde bulunur. Belek ilçesinde konaklamak istediğiniz zaman farklı bütçelere sahip uygun alternatifler de oteller bulunmaktadır. 

Yaz aylarında sıcak, kış aylarında ılık ve yağışlı geçen Belek ilçesinde Akdeniz iklimi görülmektedir. Yaz sezonu Nisan ayında başlayıp kasım ayına kadar devam eder, her türlü yerli ve yabancı pekçok turiste kapılarını açar. Belek ilçesine baştan aşağı gezmek ve sıcaklardan etkilenmemek için doğru zaman olarak Nisan, haziran ve eylül, ekim aylarında gelmeyi tercih edebilirsiniz. 

Akdeniz bölgesinde bulunan Belek ilçesi, Akdeniz ve Ege bölgesinin ortasında bulunan Muğla ili de gezilip görülmesi gereken yerler arasındadır. Antalya sahil boyunca olan otelleri arasında belek otellerinin meşhur olduğu gibi, Muğla ilinin de Liberty Hotels Lykia oteli, konaklama açısından oldukça meşhurdur. 

 

Liberty Hotels Lykia

 

Yaz sezonu boyunca her ilçenin ve her beldenin ilgi gördüğü Muğla ili, gezilip görülmesi gereken yerler arasındadır. Özellikle de Bodrum’un ön plana çıktığı şehirler arasında bulunan Fethiye, Dalaman, Milas ve Ortaca bulunur. Muğla ilini gezmek için geliyorsanız eğer kesinlikle Liberty Hotels Lykia otelinde konaklamanızı önerebiliriz. Otelde bulunan her şey dahil konaklamalar ve konaklama yapılacak olan odanın aile odası, suit oda gibi özel olması halinde konaklama yapacak olan kişilerin memnun kaldığı oteller arasındadır. Gelen misafirlerin sağlığını korumak açısıyla bütün hijyen önlemleri alınmıştır. 

Otel içerisinde plaj şemsiyesi, voleybol sahası ve plajlarında sınırsız içerek olanağının keyfini çıkarabileceğiniz özel imkanlar sunar. Konaklama bölümünde su altı dalışı ve yüzme olanaklarına sahip imkanlar bulunur. Kendinizi şımartmak istiyorsanız eğer derin doku masajı olana ile keyfinize bakabilir ve yüzme havuzu ile beraber eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Uluslararası mutfak yemekleri ve Türk mutfağına özel yemek çeşitleri, öğle yemeği ve akşam yemeği için açıktır. Havuz kenarında bar, gece kulübü ve ücretsiz çocuk kulübü olarak otel içinde farklı imkanlar sunulur. Gelen misafirlerin yardımına koşan ve ailelere yönelik olan özellikler hakkında yorumlarda bulunan ilgili personeller bulunur. Farklı otel avantajlari ile size sunulan her hizmetten faydalanabilirsiniz. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.