Eşini delik deşik etti, ‘intihar etti’ dedi

Eşini delik deşik etti, ‘intihar etti’ dedi

Van'ın merkez Tuşba ilçesinde F.K. (30) tartıştığı eşi Muhammed K. tarafından defalarca bıçaklanarak ağır yaralandı. Polisi arayan Muhammed K., ise eşinin intihar ettiğini söyledi. Ağır yaralı eş hastaneye kaldırılırken, cani kocası da gözaltına alındı

Muğla'da yaşanan ve Türkiye'yi yasa boğan Pınar Gültekin cinayetinin ardından halk kadın cinayetlerini ve kadına karşı şiddeti lanetlerken, 4 gün önce Van'ın merkez Tuşba ilçesinde de bir şiddet olayı yaşandığı ortaya çıktı.

 

HİÇ ACIMADI

Seyrantepe Mahallesi'nde oturan ve akşam saatlerinde eve gelen Muhammed K. (35), eşi F.K. (30) ile iddiaya göre bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Muhammed K. bıçakla eşi F.K.'yı vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca yaraladı. F.K. kanlar içinde yere yığılırken, Muhammed K. bir süre bekleyip, polisi aradı ve eşinin intihar ettiğini, ağır yaralı olduğunu bildirdi.

 

Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan F.K., hastaneye kaldırılarak tedaviye alınırken, Muhammed K. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay tepki gösteren F.K.'nın ailesi suçluların hak ettikleri cezaya çarptırılmasını isterken, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü de olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.