Eski eşini mest etti

Eski eşini mest etti

Coşkun Sabah Ramazan Bayramı'nda Bodrum’da sahne aldı. Aldığı sahneyi izlemeye şarkıcının eski eşi ve kızları da geldi. İşte detaylar;

Coşkun Sabah Ramazan Bayramı'nda Bodrum’da sahne aldı. Aldığı sahneyi izlemeye şarkıcının eski eşi ve kızları da geldi. İşte detaylar;


Coşkun Sabah'ın Bodrum'da aldığı sahneye yeni boşandığı eşi Ceyda Sabah, kızları Roza ve Helen de katıldı. İki kez boşandığı eşi Ceyda Sabah'ın konserde görülmesinin ardından ''acaba tekrar barışıyorlar mı?'' sorusunu akıllara getirdi.


Usta sanatçının verdiği konserde sanatçının eski ve yeni şarkılarına yer verildi. Coşkun Sabah, verdiği konserde tatilcilere keyifli anlar yaşattı.


MEDYADAN YAKINDI
En sevilen şarkılarını seslendiren Usta Sanatçı, "Amerika’nın Santana’sı varsa, Türkiye’nin de Coşkun Sabah’ı var" diyerek dinleyenlerini eğlendirdi. İzleyiciler kahkahaya boğuldu.
Şarkı aralarında dinleyicileri ile muhabbet eden sanatçı, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Sabah, sahnesinin bir bölümünde ise medyaya sitem etti. "Gerçek sanat ve sanatçı ile ilgilenmeyen bir medyamız var. Biz bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyoruz. Ne yazık ki o zaman da iş işten geçmiş oluyor. Yazık ediyoruz sanat ve sanatçımıza" sözleriyle bu konudaki şikayetini dinleyicileri ile paylaştı.
Coşkun Sabah, yakın tarihe damga vurmuş birçok ölümsüz eserin atında imzası olduğunu ancak hiçbirinin özel hayatı kadar konuşulmadığını dile getirdi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.