Eski Savunma Bakanı bıçaklanarak öldürüldü

Eski Savunma Bakanı bıçaklanarak öldürüldü

Milli Savunma eski bakanı Ercan Vuralhan, İstanbul'da boğazından bıçaklanarak feci şekilde öldürüldü.

Eski savunma Bakanı'nın öldürülmesi ile ilgili ayrıntılar ;

Bakan Ercan Vuralhan ile zanlı Yüksel Karababa arasında alacak verecek meselesi bulunduğu, bu konuyu konuşmak için buluştukları bildirildi. Buluşma sırasında tartışma çıktığı, tartışma sırasında da Karababa’nın bıçağını çıkartarak Vuralhan’ı boğazından bıçaklayarak öldürüldüğü bildirildi. Karababa'nın yakalanarak Emniyete götürüldüğü ve  Cinayet Bürosunda  sorguya alındığı öğrenildi.

 

siyasetcafe.com-eski-bakan-bicaklandi.jpg

Erdoğan onayladı! Haydin Seçime

BIÇAKLADIKTAN SONRA KAÇMADI

Karababa bıçakladıktan sonra kaçmayarak bıçağı masaya koydu ve " POLİSİ ARAYIN" dedi.

Sirkeci Tren Garı’nın hemen karşısındaki cafenin önündeki meydana gelen olayın ardından polis bölgeyi emniyet şeridi ile çevreleyerek güvenlik çemberine aldı. Olay yerinde incelemeler sürüyor. Bu arada  görgü tanığı olduğu bildirilen Ziya Bayır, olayın cafenin önündeki koltuklarda  meydana geldiğini belirterek “Bakan beyin bir yakını ile saldırgan cafede çay içiyorlardı. Sonra Eski Bakan Ercan bey  geldi. Bakanın yakını kalktı masadan ve bakan yerine oturdu. İkili konuşmaya başladılar. Daha sonra tartışma çıktı. Adam elindeki bıçağı iki defa Bakanın boğazına sapladı. Sonra bıçağı masaya bırakarak polisi arayın” dedi.

 

bakan.jpeg

Yaralı Bakan Vuralhan çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay yerine polislerin gelmesini bekleyen saldırgan polisler gelene kadar masadan kalkmadı. Saldırgan daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak götürüldü.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.