Eski sevgilisinin yeni aşkı hakkında konuştu

Eski sevgilisinin yeni aşkı hakkında konuştu

Gülben Ergen’le aşk yaşayan yapımcı Burak Törer, yıllar önce Aydan Şener’le yaşadığı aşkla adını duyurmuştu. Aydan Şener, eski sevgilisinin yeni aşkı hakkında konuştu.

Burak Törer ile yeni bir ilişkiye başlayan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla iddiaları doğrulamıştı.

Yapımcı Burak Törer ile yıllar önce birliktelik yaşayan oyuncu Aydan Şener, yeni çiftin aşkları hakkında yorum yaptı.

gulben-ergen-sli-1.jpg

Son zamanlarda magazin gündeminde çokça konuşulan Gülben Ergen, yeni bir aşka yelken açtı. Aşkını sosyal medyadan ilan etti. Ayrıca Ergen'i yakın arkadaşı gazeteci Hande Fırat'ın Burak Törer’le tanıştırdığı iddia edildi. Ancak o dönemde Burak Törer ve Hande Fırat sevgiliydiler ve Gülben Ergen de Erhan Çelik ile evliydi ve çifti evlerinde ağırlamışlardı.

640xauto-006.jpg

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Törer’i zaten tanıyordu. Çünkü Törer, Gülben Ergen'in yakın arkadaşı Aydan Şener'in 4 yıl boyunca aşk yaşadığı sevgilisiydi. O dönemde Aydan Şener ve Gülben Ergen yakın arkadaştı.

55ea6bbaf018fbb8f87ec716.jpg

Aydan Şener, 4 yıl boyunca aşk yaşadığı Törer’in Gülben Ergen ile ilişkisi için şu yorumlarda bulundu: "Gülben sevdiğim bir arkadaşım. Burak'la da ilişkimin üzerinden çok zaman geçti. Bizimkisi yaşandı, bitti. Çok da isteyerek ayrıldım. İkisinin mutlu olmasını isterim. İnanın ortada beni üzecek bir durum yok. Hatta çok yakıştıklarını bile söyleyebilirim. Mutlulukları gözlerinden akıyor"

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.