Eski Zaman yazarından bomba yazı Büyük bir suikast duyacaksınız

Eski Zaman yazarından bomba yazı Büyük bir suikast duyacaksınız

FETÖ'nün yayın organı Zaman gazetesi eski yazarı Tamer Korkmaz, 'Çok yakında büyük bir suikast haberi duyacaksınız. Üzerinde senelerce konuşulacak bir suikast.' dedi.

Tamer Korkmaz, FETÖ'nün yayın organı Zaman gazetesinin yazarıydı. Uzun yıllar FETÖ medyasının içinde bulunan Korkmaz, 2007 yılında Zaman'ı bıraktı.

Şu an Yeni Şafak'ta yazan Korkmaz 12 yıl önce yolunu ayırsa da FETÖ'yü içerden tanıyan bir isim.

Korkmaz, bugünkü yazısında 24 Ocak 1993 tarihinde katledilen gazeteci Uğur Mumcu suikastiyle ilgili "içerden" bir bilgi açıkladı.

Yeni Şafak'taki yazısında Korkmaz şunları yazdı:

'Fetullah Locaefendi; Uğur Mumcu cinayetinden tam bir hafta öncesinde (17 Ocak 1993’te) İzmir’de Bozyaka Yurdu’ndaki 'dar dairedeki' sohbetinde 'Devlet kademelerine öyle bir nüfuz ediyoruz ki, bizi jiletle kazısalar bile yok edemeyecekler!' diyerek (daha o tarihte) çok iddialı bir şekilde konuşuyordu!

1995 yılında Fetullahçılardan kopan ve sonraki yıllarda Paralel Yapı üyesi polislerin hedefi haline gelen bir doktorun anlattığına göre; Fetullah Gülen aynı sohbette -isim vermeden- 'Çok yakında büyük bir suikast haberi duyacaksınız. Üzerinde senelerce konuşulacak bir suikast…' diyordu!'"

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.