Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm yayınlanmayacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm yayınlanmayacak mı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 122. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Sevilen dizinin bugün ekrana gelip gelmeyeceğini merak konusu oldu.

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve çok sevilen Çukur dizisi dün yeni bölüm yayınlamadı. İzleyiciler sevilen dizinin neden yayınlanmadığını merak ederken, bir haber de ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan geldi.

Salı gecelerinin vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü için sabırsızlanan izleyiciler yayın akışında diziyi göremedi.

25 Aralık Salı günü yayınlanan son bölümünün ardından 2 haftadır ekranlara ara veren dizi bu akşam da yayınlanmayacak. Heyecanla beklenen 122. yeni bölümünün ise 22 Ocak Salı akşamı yayınlanması bekleniyor. 

PEKİ DİZİLER NEDEN YAYINLANMIYOR?

Sevilen dizilerin birer birer yayın akışından kaldırılması izleyicileri de büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Diziler her yıl, Ocak ayında bir veya iki hafta süreyle sezon arası veriyor. Ancak bu yıl durum biraz daha farklı. Bunun nedeni Ocak ayında yeni yılın bütçesinin yapılması ve reklam anlaşmalarının  yapıldığı bir ay olması.

Reklam bütçelerinin oluşturulması ve ekonomik sıkıntıların önüne geçmek için alınan bu karar dizi maliyetlerinin yüksek olmasına da bağlanıyor.

İSTANBULLU GELİN'DE ARA VERDİ

Çukur ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin ardından Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisiyle ilgili de kötü haber geldi.

Dizinin 11 Ocak tarihinde yayınlanması beklenen yeni bölümünün yayınlanmayacağı öğrenildi.

SİYASETCAFE.COM

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.